dinsdag 24 mei 2016

Badkamermeubel ideeen

Hoge Kwaliteit voor Lage Prijzen. Hoogste Kwaliteit, Laagste Prijs Bij Megadump. Bestel Nu Of Kom Langs in Wormer! Houten badkamermeubel : tips en inspiratie.


Met een houten badkamermeubel straalt je badkamer warmte en authenticiteit uit. Ze zijn te verkrijgen in heel wat houtsoorten en afwerkingsmaterialen.

Ze hebben elk hun voor-en nadelen. Werkblad in wit composiet. Badkamermeubel op maat in eik fineer. Een badkamermeubel in hout straalt warmte en authenticiteit uit.


De natuurlijke materialen geven je badkamer een rustig en gezellig gevoel. In dit artikel krijg je inspiratie en tips voor een houten badkamermeubel. Waar kan ik tips, ideeën en inspiratie opdoen voor het inrichten en decoreren van mijn badkamer? Voordat je begint aan een ontwerp, is het handig wat ideeën op te doen.


Met een compleet aanbod producten voor uw nieuwe badkamer, slaagt u maximaal voor een fijn thuis.

Maxaro is de grootste in goedkope badkamers. Of u nu opzoek bent naar een douchecabine, badkamermeubel , toilet, ligbad of naar luxe sanitair zoals een vrijstaand ba stoomcabine of whirlpool bubbelba u vindt het bij Maxaro. Wordt jouw badkamermeubel zwart, dan zorgt dit voor een mooi contrast. Jouw persoonlijke badkamermeubel. Wanneer jouw ideale badkamermeubel enkel in grijs verkrijgbaar is en dit net niet in jouw droombadkamer past, dan biedt KARWEI speciaal voor jou een unieke oplossing.


In deze badkamer komen een aantal badkamer ideeen goed tot zijn recht. Het idee was om een strakke moderne en tijdloze badkamer te creeëren maar wel met een warme uitstraling. Het massief eiken badmeubel in combinatie met Belgisch hardsteen zorgt samen met de verlichting voor die natuurlijke en warme sfeer in deze badkamer. In de showroom is een nieuwe trendy badkamer gerealiseerd met een aantal slimme sanitairproducten voor de kleine badkamer. De trendy look wordt in dit geval gecreëerd door de Marazzi block tegels gecombineerd met een andere kleur tegels in hetzelfde formaat en het Bruynzeel badkamermeubel in een blauwe kleur.


Al onze badkamermeubelen zijn gemaakt van duurzame en gemakkelijk schoon te maken materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes met enkele of dubbele wasbak. We hebben dus zeker ook een badkamerkast die bij jouw behoeften past. Doe hieronder inspiratie op voor je nieuwe badkamermeubel. Alle badkamer meubels vind je op beslist. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie.


Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk.


Van het houten badkamermeubel tot de achterwand en zelfs de vloer, de tinten zijn zwaar ingezet en zorgen voor een rustig geheel.

Door in deze donker houten badkamer vervolgens wel veel licht binnen te laten, blijft het toch een fijne open ruimte. Het hout in deze badkamer, en vooral in het badkamermeubel geeft in deze open ruimte extra leven. Dit is een combinatie van een massief eiken bovenblad en een losstaande onderkast. Wij bieden een nauwkeurig samengesteld assortiment van sets met wasbak en onderkast in stijlzuiver Deens design aan.


Deze open vakken, opgevuld met badkameraccessoires, maakt dat het meubel een chique look krijgt. Terecht dus dat je doordacht te werk gaat en eerst even je neus komt opsteken door badkamers voorbeelden te zoeken. In deze topic hebben we de meest originele en leuke badkamers foto’s geplaatst alsook enkele nuttige tips en weetjes bij het selecteren van inloopdouche, ba badkamermeubel , spiegel en lavabo. Een compleet badkamermeubel set kopen, zodat u de spullen op kunt bergen en u één of meerdere wastafels beschikbaar heeft om ’s avonds uw tanden te poetsen en ’s morgens weer op te frissen?


Bekijk de verschillende moderne badkamermeubels of de meubels voor in de badkamer met een meer sierlijk en landelijk karakter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts