dinsdag 3 mei 2016

Allround stylist

Het grootste online winkelcentrum. Alle merken voor de laagste prijs. Altijd de beste deal voor jou. Rugzakken voor lage prijzen online. Shop direct online op beslist.


Bekijk nu de mooiste styling.

Voor dat ene momentje voor jezelf. Bachelor allround styling. Je studeert op bachelorsniveau af. Na vier jaar ben je gespecialiseerd in het onderzoeken van maatschappelijke ontwikkelingen, het maken van trendanalyses en het doen van trendforecasting, conceptontwikkeling en visualisatie.


Diploma allround stylist Wat is een Allroundstylist ? De stylist is commercieel ingesteld en kan mode en interieur in tijdschriften en on-line verbeelden met kennis van digitale programma’s. Denk hierbij aan flyers, visitekaartjes, autobelettering, visuals, social media, menukaarten, placemats, advertenties en nog veel meer! Allround Styling draagt zorg voor de creatieve communicatie en de vormgeving hiervan.

Je verwerft kennis over alle aspecten van het vakgebied. Daarnaast doe je vaardigheden op als presenteren en bedrijfsvoering. De beroepsgerichte opleiding tot Allround Mode Styling. Leer het vak van de top uit de fashion industrie en ontwikkel jezelf tot Allround Mode Stylist met know how van alle facetten van het stylingvak. Plaatsing: er is een beperkt aantal studieplaatsen beschikbaar.


Plaatsing geschiedt na toelating op basis van volgorde retourontvangst contracten. Daarnaast verzorg je de styling voor foodreportages in magazines als Elle eten, Delicious, Foodies en Avantgarde. Ook kun je de foodconcepten en styling verzorgen voor particuliere opdrachtgevers tijdens bruiloften, diners en cocktailborrels. Hoe lang duurt de opleiding?


Na het volgen van deze opleiding ontvang je een schooldiploma voor Modestyling. Cool Cat, achter de schermen als stylist bij Net werkzaam bij een couturier en zelfs bij Vogue in New York! Dit is verdeeld over lesdag per week. Daarnaast speelt het op juiste wijze vertalen, overbrengen en presenteren van een ontwerp een erg grote rol. Zo zijn er stylisten werkzaam binnen de reclame-, fotografie-, mode- en interieurbranche.


Al na één jaar kun je aan de slag als allround modestylist. Geen enkele andere Nederlandse stylingopleiding krijgt het voor elkaar om stylisten zo intensief op te leiden in zo’n korte tijd. Binnen een jaar brengen we je niet alleen de theorie, maar ook alle kanten van de praktijk bij.

Laat je inspireren door het aanbod. Vind items binnen jouw budget. Hairstylist Allround is een Erkende Beroepsopleiding voor volwassenen en is geschikt voor iedereen die nog geen ervaring in het kappersvak heeft. Ontdek het assortiment van Wehkamp.


Je begint met de basisvaardigheden van het kappersvak en stroomt daarna direct door het gevorderden traject in. De Hairstylist Allround opleiding is de Hairstylist basis en Hairstylist gevorderde opleiding samengevoegd en is opgebouwd uit lessen. INHOUD FLAWLESS ALLROUND BEAUTY SALON STYLIST ACADEMY. Tijdens de cursus Allround beauty leer je hoe je een goede basismake-up aanbrengt.


Foundation, concealer, highlighter en blush zijn slechts een kleine greep uit de make-upproducten die de revue passeren. Ook haarstijlen en haarkleuren worden besproken. DE allround training om je eigen succesvolle beauty business te starten!


Kom in dagen bij ons een intensieve training volgen verspreid over maanden en je mag jezelf een allround wimper styliste noemen! Het eerste jaar van de hbo-opelding Allround styling wordt gezien als het basisjaar waarin alle aspecten van het stylingvak aan de orde komen. Naast de kennis die je opdoet van het stylingvak leer je praktische vaardigheden door middel van opdrachten die je onder begeleiding uitvoert. Je ontvangt dan per post het diploma.


Wanneer je alle modules succesvol hebt afgesloten, ontvang je ook het allround diploma. Je bent direct inzetbaar op de arbeidsmarkt of je kunt als zelfstandige starten. De deeltijdopleiding richt zich met name op mensen die reeds zijn afgestudeerd aan een HBO opleiding en al werkervaring hebben.


Is er een selectieprocedure verbonden aan Academie Artemis? Stylisten gebruiken de benaming stylist over het algemeen om aan te geven dat het om een allround vakman of vakvrouw gaat, die beschikt over een brede kennis. Over het algemeen zal een stylist aangemerkt kunnen worden als influencer, omdat een stylist in veel gevallen een bepaald aanzien heeft bij mensen.


Word fashion designer, influencer, stylist of ga voor de opleiding modemanagement en inkoop. Klik hier voor meer informatie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts