vrijdag 13 mei 2016

Buitenzonwering lichtkoepel

Groot Assortiment Lichtkoepels. Met advies op maat en laagste prijs garantie. Mocht u het product elders goedkoper kunnen krijgen dan horen wij dat graag. Complete sets lichtkoepels. De enige buitenzonwering voor lichtkoepels.


Deze goedkope zonwering van kwaliteit zul je nergens anders vinden.

Bestel de screens nu online! Met de VELUX buitenzonwering voor lichtkoepels houdt u de warmte buiten en het klimaat binnen aangenaam. Lees er alles over op deze pagina. FAKRO screens reflecteren zonlicht voordat ze het glas bereiken en bieden derhalve bescherming tegen opwarming op zonnige dagen.


Fakro buitenzonwering , verduistering rolgordijn of plisse voor lichtkoepels van Fakro. Voor alle vaste, ventilerende of elektrisch Fakro lichtkoepels. LICHTKOEPEL MET GLAS - ELEKTRISCH.


Binnenzonwering platdakramen en lichtkoepels Onder een platdak is het fijn als u licht en warmte kunt reguleren.

FAKRO heeft voor haar assortiment platdakramen en lichtkoepels diverse accessoires beschikbaar. Een lichtkoepel is een dakraam in de vorm van een koepel. Vaak wordt een lichtkoepel gemonteerd op een plat dak. Lichtkoepels worden veelal gebruikt om het daglichtpercentage te verhogen binnen een gebouw. Wat mensen vaak over het hoofd zien is dat een lichtkoepel grotendeels voor de benauwdheid ‘s zomers zorgt.


Deze unieke buitenzonwering voor VELUX lichtkoepels zorgt ervoor dat uw aanbouw of uitbouw lekker koel blijft. De witte transparante gaasstructuur houdt tot wel van de zonnewarmte tegen door de zonnestralen te blokkeren voordat ze het glas van de lichtkoepel bereiken. De buitenzonwering voor lichtkoepels werkt op zonne-energie. Wij hebben lichtkoepels op de zaak, een paar hebben we expres open gelaten maar op kantoor heb ik er wel een plisse die hiervoor geschikt is genomen.


Tja het kost wel wat maar zit inmiddels al jaren naar volle tevredenheid. Zonwering op Solar of handbediend plisse gordijn voor VELUX lichtkoepel in alle VELUX maten leverbaar, bijk de scherpste prijzen in onze VELUX shop. De VELUX buitenzonwering MSG is speciaal gemaakt voor VELUX lichtkoepels en wordt tussen de koepel en de glasplaat gemonteerd.


Deze zonwering biedt optimale bescherming tegen oververhitting: tot van de zonnewarmte wordt tegengehouden. De bedieningssystemen worden niet standaard bij het product geleverd. Verano Plisségordijn lichtkoepel.


De koepelplissé is de ideale oplossing om licht en zon buiten te houden bij lichtkoepels , serres en dakramen. Een plissé voor een lichtkoepel bevestig je heel eenvoudig in of onder de koepel en is met een handgreep en bedieningsstang te bedienen.

Naast handgreepbediening is ook elektrische bediening mogelijk. De manuele zonwering kan gemonteerd worden in de dagmaat van de koepel, in of onder de dakopening. Is geschikt voor vaste en opengaande Skylux lichtkoepels. Een bedieningsstang dient supplementair besteld te worden.


VELUX lichtkoepels hebben een zeer hoge isolatiewaarde, wat niet alleen prettig is voor jouw energierekening en het milieu, maar ook zorgt voor een comfortabel binnenklimaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts