woensdag 4 mei 2016

20 Bar horloge

Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Dit horloge is niet geschikt voor recreatie- of diepzeeduiken. Voorkom grote temperatuurverschillen!


Atm Waterdichte Horloges vind je op Horloge. Het horloge bestaat uit zwarte hars behuizing en heeft een diameter van ca.

Digitaal polshorloge met een nauwkeurig kwartsuurwerk en een krasbestendig mineraalglas. De waterdichtheid bedraagt bar. Uitgerust met een millimeter brede hars-armband in zwart en een gesp Zwarte wijzerplaat met digitale tijdsweergave. Erg cool horloge , die bar bevalt me ook!


De meter heeft betrekking niet op een duikdiepte, maar op de luchtdruk, welke op grond van wasserdichtigkeitsprüfung is toegepast. De wijzerplaat is Wit en de afmeting van de kast bedraagt mm. De kleur van de rond kast van dit algemeenhorloge is wit.


Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk mineraal glas.

Dit prachtige horloge van Garmin is gemaakt van kunststof. Zout water en zand kunnen het metaal aantasten en de ring (bezel) doen vastlopen. Laat uw waterdichte horloge iedere keer nadat het open is geweest (bijvoorbeeld na het wisselen van de batterij) testen op waterdichtheid. Omdat Bar ongeveer gelijk is aan de druk van m stilstaand water, wordt bij waterdichtheid ook vaak gesproken van aantal meters.


ATM staat dus voor 1meter waterdruk. Dit betekent echter niet dat je met een Bar horloge (meter waterdruk) kunt gaan zwemmen. Horloges voor dames bij Melook: Vandaag bestel morgen al bezorgd - Gratis verzending.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. ATM ( BAR , 2meter) Een waterdicht herenhorloge met deze waterdichtheid is geschikt om mee te duiken in zeeën en meeren. U kunt deze horloges niet gebruiken bij diepzeeduiken.


Voor diepzeeduiken dient u een horloge te gebruiken van 1ATM. Vind een Waterdicht horloge via één van onze betrouwbare partners. ATM - BAR - 2meter horloges worden ook wel duikhorloges genoemd. Logisch, want dat is waarvoor ze worden gemaakt.


Om een grote waterdruk te kunnen weerstaan wordt de drukbodem met rubberen ring in de kast vastgeschroefd. Goedkope Boccia horloge aanbiedingen kopen? De weergave van de tijd is Analoog.

Verder is het horloge voorzien van een Saffier horlogeglas. Bestel ze snel, eenvoudig en voordelig online. We hebben veel trendy dames horloges , maar ook stijlvolle klassieke Gouden, Zilveren en Rosé kleurige horloges voor Dames.


Ga er maar eens lekker voor zitten en zoek het horloge uit dat bij je past. We hebben links een aantal filters waarmee je het Dameshorloge van je keuze snel kunt vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts