maandag 16 mei 2016

Passepartout karton bestellen

Karton van alle merken op beslist. Alle merken voor de laagste prijs. Papierwaren voor lage prijzen. Bij PP Winkel kun je jouw eigen passepartout op maat bestellen. Snijden tot 1mm nauwkeurig.

Passe-partout karton en toebehoren vindt u online in onze kunstenaarswinkel. Passepartout karton 60x80cm – 3Zalm € incl. Je passepartout bestel je eenvoudig, veilig en snel in onze webshop! Wil jij je passepartout vandaag nog in huis hebben? Reserveer al je artikelen dan direct in onze webshop en haal de producten vandaag nog af bij jouw HORNBACH vestiging.


Het is ook mogelijk om je artikelen online te bestellen , te betalen en thuis te laten bezorgen. Het assortiment omvat passepartout - en museumkarton in een groot aantal kleuren, maten, uitvoeringen en kwaliteiten. Bij Zelfinlijsten kunt u niet alleen uw passe-partout online bestellen , maar ook fotolijsten, schilderijlijsten, ophangsystemen en nog veel meer.

Direct uitrekenen en bestellen ! Onze standaard passe partouts zijn altijd gemaakt van zuurvrij museum karton met een dikte. Naast het veel verkochte Van Beek passepartoutkarton met standaard kern is er ook een passepartoutkarton met witblijvende kern. Ideaal voor inlijstwerk dat meerdere. De grootste collectie karton vind je hier!


Uw passe-partouts koopt u tegen de allerlaagste prijzen in onze webshop. Meerdere aanbieders online. Al onze passepartouts zijn gemaakt van museum karton met een dikte van mm. Zo kunt bij ons ook terecht voor al uw maatwerk passepartouts ! Artique ) Standaard maat passepartout (budget) dikte 1. U kunt een foto of misschien een kunstwerk inlijsten in een kaart met een passepartout. We hebben verschillende passepartout kaarten met enveloppen op voorraad.


In stappen heeft u bij ons uw passepartout besteld met uw eigen gewenste maten Ons passepartout karton is 1. De mogelijkheden zijn eindeloos met onze computergestuurde passepartout snijder. Passe-Partout gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Passe-Partout voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Hiermee komt het werk beter tot uiting.


In het karton van de passe-partout wordt meestal een rechthoekig venster gesneden.

Maar ook cirkelvormig of ovaal is niet ongebruikelijk. De binnenranden worden schuin afgesneden voor een diepte effect. Een passe-partout van Zelfinlijsten. Mm, bordeauxrood vel x 1x 1. GERSTAECKER kant-en-klare passe-partouts zijn leverbaar in kleuren, en in standaard maten. Moorman, zuurvrij en verouderingsbestendig.


Het karton is zuurvrij, heeft een witte kern en is ca. Het oppervlak is mat en heeft een fijne, Ingres structuur. Bestel online de leukste boeken en de beste kantoorartikelen. Minimale rand van de passe partout groter dan cm.


Shop bij De Kwast, de grootste Online Winkel voor Kunst en Hobby.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts