donderdag 5 mei 2016

Autobed met licht en geluid

Autobed met licht en geluid

Veilige kindermeubels van hoogwaardige Europese kwaliteit. Eenvoudig en snel bij jou thuisbezorgd! Ruim online Assortiment met unieke Lichten , Vandaag Besteld = Morgen in Huis!


Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling. Het blijft een enorm leuke oplossing voor je kinderen: een autobed. Kinderen vinden het vaak erg speciaal en leuk om in een autobed te slapen, want het is avontuurlijk en stoer. Een autobed geeft de kinderkamer een speels uiterlijk. Deze bedden zijn kleurrijk, gedetailleerd en verkrijgbaar voor zowel jongens als meisjes.


Disney-Cars autobed , met licht én geluid ! Het originele McQueen autobed uit de Disneyfilm Cars. Gemaakt van melamine plaatmateriaal en stevig ABS-kunststof. De stoere afbeeldingen zijn reeds aangebracht met transfers.


Met led-lichtjes in de koplampen, in de velgen en onder het autobed. Maak de autokamer donker en zet alleen de lampjes aan met de afstandsbediening. Het geluid doet de rest en uw kind zal genieten om naar bed te gaan!


Ook leverbaar in wit, rood of roze. Het bed is gemaakt voor de snelle jongens die hier in durven te slapen. Met verlichtingen in de velgen en de bumpers. Ook kan het bed naast licht geven ook geweldige geluiden maken.


Met licht en geluid afzonderlijk afzetbaar. Koop en verkoop autobed met licht eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Autobed (heeft geluid en licht ) De staat is. Toverstaf Met Licht En Geluid Cm.


Hocus Pocus Pilatus Pas, ik wou dat jij een kikker was! Ontdek onze collectie auto bedden tegen kleine prijzen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons gehele baby kind ssortiment online.


Dit roadster autobed is van topkwaliteit en heeft super veel technische snufjes. Als uw kind zich in het bed bevind waant hij zich een echte coureur. Hij maakt geluiden geeft licht en is niet van echt te onderscheiden. De droom van iedere jongen komt waar met dit autobed in zijn jongenskamer.


Info over knuffel met licht en geluid. Resultaten van zoekmachines! Ook kunt u bij ons terecht voor een podiumwagen (compleet ingericht met licht en geluid en stroomvoorziening), losse podiumdelen , truss voor beursstand of inrichting van een feesttent en alle verdere horecabenodigdheden voor een zaal of feesttent.


We verkopen ook licht - en geluidsapparatuur als dealer van Tronios in Almelo. JavaScript seems to be disabled in your browser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts