donderdag 26 mei 2016

Somfy buismotor afstellen

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons uitgebreide Somfy assortiment. Specialistisch advies nodig? Kies uit producten vanaf € 725. Laat je inspireren door ons grote aanbod topmerken.

Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Handleidingen, Brochures en Technische Manuals van alle Somfy producten vind je hier!


Alles wat je nodig hebt Download hier! Het kan zijn dat wij de motor alsnog goed kunnen afstellen , of, als er een klein defect is, de Somfy buismotor repareren. Uw Somfy motor weer in perfecte staat.

Nadat we op locatie zijn wezen kijken, overleggen we graag met u wat de beste optie is voor uw probleem. Vaak blijkt dat de Somfy buismotor afstellen , of Somfy buismotor vervangen net. Als je je rolluikmotor wilt afstellen , dan zijn er een aantal onmisbare tips, die het verschil maken tussen een gemakkelijke installatie en uren van frustratie.


OXIMO RTS BUISMOTOREN INLEIDING Deze montagehandleiding bevat instructies voor de montage van de Oximo RTS buismotoren. Lees de handleiding goed door, voordat u met de montage begint. Als u zich niet houdt aan de montage-instructies, kan dit gevolgen hebben voor de garantie die Somfy op zijn producten geeft.


Dat betekent dat de eindbegrenzingen zijn vastgelegd met behulp van de micro-switches op de motor of met de afstandbediening. Mocht er iets aan de afstellingen verlopen zijn, dan vind u onderaan de afstelinstructies van motorenleverancier Somfy. Naast bandopwinders voor rolluiken verkopen we buismotoren van Somfy , Altron en Brel. Somfy afstandsbediening Om uw rolluikmotor te bedienen bieden we u een ruim assortiment zenders en ontvangers van merken zoals Altron, Brel, Control system en Somfy.


Afstellen somfy oximo rts buismotor voor rolluik. Een rolluik met een SOMFY Oximo buismotor RTS en een Telis afstandsbediening, dient voor gebruik te worden afgesteld. Volg onderstaande aanwijzingen over rolluiken met een RTS motor en hoe te kopiëren van en naar een kanaal. Alle buismotoren zijn leverbaar, ook als deze nog niet op de site vermeld staan.


Kies het juiste type somfy buismotor.

HANDLEIDING AFSTELLEN BUISMOTOR type huismerk. De getoonde afbeeldingen zijn als voorbeeld bedoeld. De handleiding geldt ook voor ander type motoren. Voorbereiding afstellen buismotor 1. Verwijder de voorkap van de rolluikkast.


Doe dit door de RVS schroefjes aan de voorzijde te verwijderen. Het afstellen van de motor is no eenvoudiger geworden: Indrukken=Instellen. Druk beide afstelstiften in. Stuur het scherm of rolluik met de schakelaar naar de bovenste stand. Info over becker buismotor afstellen.


Resultaten van zoekmachines!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts