maandag 16 mei 2016

Autoruit sticker

Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Zoek naar auto ruit op de nieuwe KensaQ. Vind gebruikte Autoruit gratis en snel via Onderdelenzoeker. Gratis en vrijblijvend nieuwe en tweedehands auto-onderdelen zoeken.


Oneway vision stickers (geperforeerde stickers die fullcolor bedrukt worden.) Wordt de reclame auto sticker aan de binnen of buitenzijde van de autoruit geplakt?

Normaal adviseren wij om de sticker aan de buitenzijde van je autoruit te plakken. Misschien wil je je favoriete sportteam of goede doel steunen, of gewoon je bedrijfslogo laten zien. Wat je ook wilt, het kan met bumperstickers.


En je kunt kiezen uit onze sjablonen of je eigen ontwerp maken. Autoruit Sticker is een perfecte oplossing om snel en duidelijk informatie over het voertuig te tonen. Door middel van deze autoruit stickers kan bijvoorbeeld een duidelijke prijsaanduiding weergeven worden.


Daarnaast is het mogelijk om belangrijke informatie over een auto te weergeven. Deze gele raamstickers worden geleverd met transparante plakfolie.

Trek het plakfolie van de sticker , plak het op het raam en druk het voorzichtig aan. Wanneer je een sticker van een autoruit trekt of schraapt is de kans groot dat er lijmresten op de ruit blijven zitten. Er zijn speciale middelen te koop die lijmresten verwijderen. Dergelijke middelen kun je bij iedere bouwmarkt kopen.


Onderweg van huis naar de zaak, bij je klanten voor de deur of op een parkeerplaats langs de snelweg herkenbaar zijn, dat is de droom van elke ondernemer. Onze auto stickers lossen dat probleem voor je op. De auto stickers van Orajet worden bedrukt door ons met jouw ontwerp. Ze hebben een levensduur van jaar en tasten de lak van je auto niet aan.


Deze auto stickers hebben als eigenschap dat ze een magnetische belijming hebben, waardoor u de auto sticker zo vaak als u wilt op uw auto kunt plakken en weer kunt verwijderen. Daarnaast worden de auto stickers met solvent inkten bedrukt zodat deze niet verkleuren bij buitengebruik. De milieusticker kan vanwege de speciale lijmlaag maar één keer op een ruit worden bevestigd. Gezien wij ook kosten maken voor administratie, vervaardiging en het afdrukken van de sticker , dient u bij vervanging van uw ruit een nieuwe bestelling voor een milieusticker te plaatsen. Mogelijk is dit gedekt door uw verzekeringsmaatschappij.


Staat je sticker er niet tussen, laat het ons dan weten. Wij kunnen bijna alle stickers maken. Bestel snel en gemakkelijk online!

Kies eerst de locatie en het juiste materiaal voor je stickers : kleurloos of doorzichtig geperforeerd vinyl wordt aangeraden voor achterruiten, terwijl wit vinyl op zijruiten gebruikt kan worden. Zie hieronder voor meer informatie. Ongeveer van de Nederlandse automobilisten rijdt rond met een beschadigde autoruit.


Een sterretje ontstaat vaak tijdens het rijden door opspattende stenen of stukjes asfalt. Heeft u een ster of scheur in uw voorruit? Kom dan direct naar GlasGarage en voorkom doorscheuren! Het aanbrengen van de auto stickers is erg simpel en verrassend gemakkelijk door de speciale auto folie die wij gebruiken.


Deze heeft namelijk kleine luchtkanalen waardoor de sticker zonder bellen en vouwen aangebracht kan worden. Zelfs als u de auto sticker scheef aanbrengt kunt u deze makkelijk opnieuw positioneren. Hoewel deze sticker vaak over de gehele achterruit wordt gebruikt, houd je toch goed zicht door de gaatjes. Je kunt het voorwerp ook enkele uren in de zon zetten. De lijm zou door de warmte moeten smelten, maar je moet de sticker wel direct verwijderen, of de lijm koelt weer af en wordt hard.


Als je een sticker van je autoruit probeert te verwijderen, zet je auto dan 2-uur lang neer op een erg zonnige plek. Sterretje in je autoruit Wat te doen bij een sterretje? Ruitschade zit in een klein hoekje. Gelukkig kun je bij een keur aan reparatiebedrijven terecht.


Hoe groot is de noodzaak, wat kost zo’n reparatie eigenlijk en kan een sterretje reden zijn voor APK-afkeur? De antwoorden op die vragen lees je hier. Keuring stickers Onze keuringstickers zijn geschikt om op machines en gereedschappen te plakken waarbij een keuring is uitgevoerd. Vandaag de sticker verwijderd.


Deze stickers bieden we aan met een standaard belijming of een hard klevende. Eerst wat warm gemaakt en toen langzaam met de fhone erbij eraf getrokken. Het is een rechthoekige sticker dus er bleef wel een rechthoekige lijmrestrand achter op de ruit.


Vervolgens met een stukje papier en aceton weggehaald.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts