dinsdag 10 mei 2016

Behang met houtprint

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Sloophout behang is dé nieuwe trend. Je interieur geef je snel en gemakkelijk een stoere uitstraling met deze natuurgetrouwe behangprints.


Niet van echt te onderscheiden ! Ga jij voor die hippe, warme organic look?

Dan zit je met hout behang helemaal goed. Houtbehang met ieder een eigen karakter en stijl. Behang met hout motief is helemaal puur natuur. Behangpapier met hout is tegenwoordig erg populair, net zoals andere materiaalprints (bv. beton). Dit vliesbehang geeft uw interieur in een mum van tijd een geheel nieuwe uitstraling.


Of u nu kiest voor een moderne, klassieke of een sfeervolle look, u brengt het vliesbehang in enkele stappen aan. Met stijlvolle houtdessins in verschillende prijscategorieën, maten en kleuren. Zo vindt u altijd het hout behang dat past bij uw woonwensen en budget.

STEENBEHANG Behang , maar toch weer niet. Wil je jouw gladgestreken wanden aankleden met een steenlook, om zo een industriële of vintage look te creëren dan zit je op deze pagina op de juiste. Hiermee kunt u een schitterend design waarmaken welke eenvoudig en snel te plaatsen is.


Hout behang voor een authentieke sfeer in uw woning. Kiest u voor de natuurlijke kleuren hout behang , of gaat u voor meer kleur in het eindresultaat. Wij hebben voldoende keuze in het assortiment. Met een steigerhoutlook op de muren tover je je inrichting in een handomdraai om tot een sfeervolle, warme ruimte.


Het geeft je woonkamer of slaapkamer karakter en gezelligheid. Steigerhoutbehang laat zich gemakkelijk combineren met zowel rustieke, verweerde meubelen, als strakke en moderne lijnen. Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online! Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang.


Het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig heeft. Houtstructuur behang is behang dat iedere kamer een nieuwe uitstraling geeft. Mocht u hulp nodig hebben dan staat ons team uiteraard voor u klaar.


Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!

Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Stilleven Bloemen Awesome With Stilleven Bloemen Stunning from behang met houtprint Vers Fotografie De Vinyl Behang Karwei from behang met houtprint.


Zo krijgt je muur een uitstraling die lijkt op die van echt hout. We maken het behang op maat voor je. Vul hiervoor even onderstaand aanvraagformulier in met de maten van de muur (breedte en hoogte).


Je kunt hier ook andere specifieke wensen aangeven waar we rekening mee moeten houden. Je ontvangt binnen uur een prijs voor verschillende baanbreedtes. Achter het behang plakken.


Bij vliesbehang lijm je altijd de muur in , in plaats van het behang zelf. Het behang is niet echt van hout, maar het is vliesbehang met een houtprint. Geen gedoe met het inlijmen van de behangstroken. Online behang kopen doe je bij dé behangspecialist van Nederland en Belgie. Met behang creëer je snel je eigen thuis.


Behangexpert verkoopt alle soorten behangpapier die bij jouw stijl en interieur passen. Als het strepenpatroon horizontaal loopt, lijkt de ruimte lager. Dit behang is geschikt voor grote ruimtes. Voor kleine ruimtes kun je beter voor pastelkleurig behang gaan, omdat dit behang de ruimte de nodige lichtheid geeft.


Maak je huis mooi met precies het goede behang ! Ruime keuze uit standaard (glas)vliesbehang, renovlies en glasvezelbehang. In alle kleuren en dessins.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts