donderdag 12 mei 2016

Montis outlet

Montis outlet

Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Stoelen voor de laagste prijs. Offerte met projectprijzen? Zoek naar prominent relaxstoelen op de nieuwe KensaQ. De collectie Montis hockers, poefen en banken zijn duurzaam, doelmatig en tijdloos.


Het zitcomfort, welke wordt gevormschuim is superieur. Wanneer u de aanbieder heeft gevonden met de beste aanbieding, zult u het zelf ervaren als u gaat zitten in bijvoorbeeld de Montis Axel banken serie of als u wegzakt in de lederen love seat. Montis gelooft dat mooie vormgeving ook gewoon comfortabel moet zijn.


Daarom maken wij meubelen die geïnspireerd zijn op de wensen van het moderne leven. Wij begrijpen dat je geen esthetiek wilt inleveren voor comfort. Maar ook geen comfort voor esthetiek. Dat is de luxe van een goed ontwerp.


Enkele uitgangspunten van Montis zijn kwaliteit, zitcomfort, eigenzinnige vormgeving en oog voor detail. Hetbedrijf geniet internationale allure door de intrigerende designs. Dit onderscheidde Montis van de andere merken. In onze Montis outlet verkopen wij prachtige meubelen die een waardevolle toevoeging aan uw interieur kunnen zijn. Het is natuurlijk belangrijk, maar ook leuk om op z’n tijd een nieuw meubelstuk te kopen.


Om die reden verkopen we prachtige en veelzijdige meubelen. Montis is een Nederlands merk dat tegenwoordig bekend staat om hoogwaardig zitcomfort. De meubelen hebben een geheel eigen design met een persoonlijke uitstraling. Montis is vrolijk en modern en heeft een breed assortiment aan topkwaliteit design meubelen, zoals de Montis Axel bank en de Montis Felix fauteuil. Het zitgedeelte bestaat uit twee holle vormen die zorgen voor een goede steun.


Montis outlet

De stoel past door zijn ingetogen vormgeving in vrijwel ieder interieur. De Montis Mick is geschikt voor aan een (hoge) keukentafel of in een bedrijfskantine. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Brok Interieur is gevestigd in Hengelo (Overijssel). Centraal staat Brok Wonen met design meubelen van o. Tevens vindt u bij Brok Textiel vloerbedekking, PVC vloeren, gordijnen en raambekleding.


Wij hebben een ruim aanbod en voor elk wat wils. Van de bekende Label Hidde fauteuil tot de Montis Axel bank. Bekijk ons hele assortiment aan showroommodellen op uw gemak!


Montis outlet

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Design meubelen met kortingen tot ! Vind prominent relaxstoelen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het unieke zitcomfort komt bij Montis voort uit de eigen vormschuimerij, welke het mogelijk maakt om elegante vormen en dunne structuren te vormen zonder dat de delen geplakt aan elkaar moeten worden.


Dit zorgt ervoor dat de designers van Montis minder concessies hoeven te doen en de strakke belijning kunnen behouden. Het Nederlandse Montis biedt tegenwoordig een complete collectie designmeubels: van tafels en fauteuils tot en met stoelen en banken. Het hoge niveau aan vakmanschap vind je in elk designmeubel terug. Daarmee haal je een duurzaam en uniek designstuk in huis. Montis timmert inmiddels al heel wat jaren aan de weg en met succes.


Vandaag de dag kan Montis met trots terugkijken op een rijke geschiedenis waarin deze missie al meer dan waar gemaakt is. Nu te koop voor €2per stoel bezor. Zo goed als nieuw Ophalen.


Montis neemt een exclusieve plaats in qua vormgeving, design en techniek. Het is niet toevallig dat Montis bij Mobiel Interieur een mooie plek op de designafdeling heeft gekregen. De unieke stoffeermethode die Montis van huis uit toepast ging dwars tegen de gevestigde ideeën in.


Showroommodellen uit de laatste collecties bijvoorbeel die met hoge kortingen worden aangeboden. In onze outlet vindt u onder meer tientallen scherp geprijsde designmeubelen, zoals bankstellen, kasten, tafels, stoelen en woonaccessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts