maandag 12 september 2016

Onzichtbaar ophangsysteem

Zoek naar planken wit op de nieuwe KensaQ. Duraline Plank tot goedkoper. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Met onze onzichtbare schapdragers is het eenvoudig om verschillende soorten planken zwevend op te hangen.


Het beste kun je kiezen voor een wat dikkere plank welke voldoende ruimte geeft voor de ophangbout en voor een mooie robuuste look. Dan hebben we goed nieuws!

Onderstaande ophangsystemen zijn namelijk nagenoeg onzichtbaar te monteren. Wanneer je wanddecoratie (plexiglas, dibon aluminium of forex) bestelt heb je de mogelijkheid om tijdens het bestelproces te kiezen voor het zogenaamde “ onzichtbare ophangsysteem ”. Het ophangsysteem wordt apart geleverd en is een praktische manier om wanddecoratie mee op te hangen. De ophangsets zijn geschikt voor mooie fotopanelen, glasplaten en spiegels. Deze ophangsets zijn een perfect ophangsysteem voor platte platen met een dikte tot mm.


Er zijn drie soorten ophangsets voor dunne platen. Ophangsysteem voor schilderijen en fotolijsten: ophangen zonder boren! Na de eenvoudige, eenmalige montage van het railsysteem aan uw wand of plafon hoeft u nooit meer gaten in de muur te boren of gereedschap, schroeven of spijkers te gebruiken om uw kunst, schilderijen of fotolijsten op te hangen.

Hiermee bevestig je verschillende soorten wandpanelen of glasplanken aan de muur, door de clip eenvoudig aan de wand te monteren. Bij een zwevend wandpaneel zit het ophangmechanisme aan de achterkant van het paneel, zodat deze onzichtbaar kan worden bevestigd en is daarom een goed alternatief voor de verdekte plankdrager. Met deze nieuwe methode bevestig je bijna alles aan je muur, zonder gereedschap.


Met een snelle, simpele bevestiging plak je een haak, spijker of schroef op elk oppervlak en kun je bijna elk gewenst voorwerp ophangen. Voor een verrassend effect kies je voor een wandplank met onzichtbaar ophangsysteem. Het lijkt net alsof de plank aan de muur zweeft. De planken zijn te bevestigen op elke plek op de muur. Een witgelakte wandplank maakt jouw eigentijdse kamer helemaal af.


De strak vormgegeven planken geven je inrichting een stoere en strakke uitstraling. Tuinposter gespannen op een tuinhouten frame met uniek onzichtbaar ophangsysteem. Uv- en waterbestendig tuinposter (jaar kleurgarantie) Degelijk tuinhoutenframe gemaakt van duurzaam geïmpregneerd tuinhout. Wat speciaal voor ons wordt geselecteerd.


Voor het onderling verbinden van de kroonlijsten kiest u het beste voor DecoFix Extra, dat een perfecte naadverbinding garandeert. U beschikt dan over het beste ophangsysteem … maar dan volledig onzichtbaar ! Presenteren gaat nu optimaal. Een plank aan de muur is de ideale opbergplek voor spullen die je vaak gebruikt. Of die je graag laat zien natuurlijk.


Bij IKEA houden we van opbergen.

Tuinhoutenframe met onzichtbaar ophangsysteem. De tuinposter met tuinhoutenframe wordt opgespannen op een frame gemaakt van geïmpregneerd tuinhout. Dit tuinhout wordt door ons speciaal geselecteerd en bewerkt zodat dit voor langere duur buiten gebruikt kan worden.


Tot nu toe hebben we tot jaar ervaring met dit ophangsysteem. Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Een wandplank is erg praktisch: met een plank aan de muur ontstaat er extra ruimte. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze. Deze ruimte kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, denk aan boeken.


Leuk, zo’n massief houten plank die onzichtbaar aan de muur is bevestigd. Je hoeft geen Hans Klok te heten om het te kunnen. Bekijk hieronder hoe je een blinde plank kunt ophangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts