donderdag 29 september 2016

Gordijnen print

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Bestel online, boek een afspraak met een adviseur aan huis of kom naar onze winkel. Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Of bezoek één van onze winkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Specialistisch advies nodig? Gordijnen met print of patroon?


Bij Kwantum slaag je gegarandeerd voor betaalbare gordijnen met verschillende patroontjes, printjes en effecten. En dat áltijd voor de laagste prijs. Uiteraard is het bij ons ook mogelijk je gordijnen op maat te laten maken.


Dessin en print gordijnen Kleur op Kleur Interieur neemt u mee in de betoverende wereld van printstoffen.

Juist door de vele contrasten, patronen en materialen zijn er spannende combinaties te maken. Printstoffen zijn smaakmakers in uw interieur voor gordijnen , vouwgordijnen of panelen. Prints van Oranje print op je gordijn elke foto en elk dessin in de hoogste kwaliteit. De kleuren trekken in de stof door de toepassing van sublimatie, waardoor het gordijn kleur- en slijtvast is. Onze kwaliteit is uniek in de wereld.


Van elk project maken we een succes. Het bedrukken van gordijnstof is onze specialiteit. Grijze gordijnen met print. De veelzijdigheid en de onbeperkte kleuren zijn een groot voordeel.


Wij maken we onze eigen designs voor de gordijnen , hierdoor kunnen we voor u de prijzen laag houden. Doordat de stof uit 1 zuiver katoen bestaat kunt u deze ook uitmuntend gebruiken voor tafelkleden en tafellopers. Voor raamdecoratie is genoeg keuze te vinden, waarvan gordijnen misschien wel de populairste keuze is. Dit is de oplossing voor de lancering van een ‘limited edition’, een ‘tussen’-collectie of de inrichting van een project. Vooral in de woonkamer en slaapkamer zijn gordijnen onmisbaar.


Je wilt niet dat iedereen ’s avonds bij je binnen kan kijken en daarom sluit je de overgordijnen zodra het donker wordt en je binnen het licht aan doet. Bij Leen Bakker vind je werkelijk alles op het gebied van.

Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens. Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum.


Ontdek nog meer manieren om je bedrijf te promoten. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!


Moderne design gordijnen behoren niet standaard te zijn, maar uniek voor elke ruimte en toepassing. Elk ontwerp, foto of dessin wordt in de hoogste kwaliteit geprint. Door de toepassing van sublimatie zijn onze gordijnen kleur- en slijtvast.


Wij printen elk ontwerp op tapijt, vinyl, meubelstof, behang en gordijnen. Mogelijkheden zijn onbeperkt. Klik voor de mogelijkheden. Geen maak- en verzendkosten! Kies een gordijnstof en wij maken uw gordijn.


Wij nemen u dan ook graag al het werk voor het maken van gordijnen uit handen. Daarnaast kunt u ook de gordijnen op maat bestellen. Je ontvangt een gratis levering t. Ben je op zoek naar moderne, luxe maar goedkope gordijnen ? JYSK heeft een ruim assortiment kant en klaar gordijnen , die naast makkelijk op te hangen zijn ook een moderne en luxe uitstraling hebben.


Daarom passen de gordijnen in zowel de woonkamer als de slaapkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts