vrijdag 30 september 2016

Naambord steigerhout

Zoekt u een naambord van steigerhout? Bestel online, nu zonder verzendkosten. Bij ons koop je niet bij de tussenpersoon maar direct bij de fabrikant, incl. Bekijk online alle naambordjes.


Naambord steigerhout

Snel en handig je bordje ontwerpen. Keuze uit diverse naamborden online. Alle merken, voor de laagste prijs. Goedkoop en geen verzendkosten!


Houten naambord , dag levertijd indien voor 15:uur besteld. Stoere naamborden van steigerhout. Dit naambord is minder geschikt voor buiten gebruik, lees.


Naambord steigerhout

De opdruk van het houten naambord bepaald je geheel zelf. Ontwerpen kan via onze online ontwerp tool. Kies zelf je eigen lettertype op het naambordje van Steigerhout. Met groot vakmanschap beschilderen wij dit houten naambord met jouw ontwerp. De levertijd van een steigerhouten naambord is dag indien voor 15:uur besteld.


Bij deze is een combi gemaakt met echte RVS cijfers. Bestand tegen alle weersinvloeden. Afwijkende maten bestellen is geen probleem. Leuk als cadeau, bij nieuwe woning, geboorte en verjaardag.


Naambord steigerhout

Bent u op zoek naar de beste kwaliteit meubels van steigerhout ? Zoek dan niet verder en klik voor de laatste aanbiedingen! Deze naambordjes worden gemaakt op gebruikt steigerhout. De namen worden erop geprint, dit geeft het naambordje een stoere uitstraling.


Kies uit één van onze naambordjes, ontwerp zelf online en bestel. Alle Naamborden vind je op beslist. NAAMBORDEN VAN STEIGERHOUT.


Onderstaande naamborden heb ik gemaakt voor mijn twee nichtjes. Een plank steigerhout in stukken gezaagd. Op het hout een gekleurde balk geschilder met daarboven de naam van het kind in houten letters. Het naambord verder versierd met houten sterren, geschilderde sterren, en wat kraaltjes met een bedel.


Al mijn steigerhouten borden zijn met de hand gemaakt en van hoge kwaliteit. Het is en blijft uiteraard een natuurproduct. Leuk voor in de tuin, veranda of voordeur.


Naambord steigerhout

Het bord heeft een dikte van bijna cm. Na uw bestelling mailen wij een link waarmee u dit naambord direct kan ontwerpen. Het naambord wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen en een gebruiksaanwijzing (onzichtbare bevestiging aan de achterzijde). U maakt een keuze uit vier prachtige kleuren: grachtengroen, antraciet grijs, oud Italiaans zwart of oud Pruisisch blauw. Een naambordje maken is vakwerk en de beste exemplaren in de branche bestelt u bij Geveldecoratie.


Voor uw exclusieve naambord of huisnummer heeft u de keuze uit acht verschillende lettertypes voor de beschildering ervan. Niet allen de naam maar zeker ook de uitstraling van het naambordje laat zien wie je bent. Hou je van modern, dan laat je ons een naambordje maken voor bij de voordeur van RVS of steigerhout. Ben je klassiek dan kies je voor een klassiekere uitvoering.


Snuffel heerlijk in de onderstaande categorie van goedkope naamborden. De categorie bevat borden van verschillende materialen. Zo is er een goedkoop naambord van kunststof maar ook van messing te vinden en nog vele andere materialen.


Enkele naamborden kun u niet laten beschrijven, deze hebben een vaste tekst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts