donderdag 8 september 2016

Laser in glas

Laser in glas

Onze ervaren huidtherapeuten zijn 1 gespecialiseerd in tattoo verwijdering! NL voor tatoeage verwijdering? Specialistisch advies nodig? Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen.


Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze! Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Wij laseren voor u uw mooiste foto 3D in glas. Crystal Impressions is trotse specialist in het laseren van een foto in 3D Glas.


Laat je logo in glas vereeuwigen. Jouw logo in een groot stuk glas kan de blikvanger zijn voor jouw bedrijf. Hier vindt u de leukste, handgemaakte geschenken van glas. De grootste keuze in Galileo thermometers, glasbloemen, glasbonbons, presse papiers, glassculpturen en meer.


D laser in glas maakt uw awards en geschenken echt bijzonder. Uw logo of object kan dus daadwerkelijk van alle zijden worden bekeken. Ook heeft u naast deze unieke graveermogelijkheid een luxe geschenk of award geleverd in geschenkverpakking. Op zoek naar een foto in glas ? Bestel uw foto in glas bij All-in Crystal.


Eenvoudig en nauwkeurig lasergraveren op glas met een Trotec laser graveermachine. Lasergeëtst glas geeft een fascinerend mat effect. Zeer fijne contouren en details kunnen worden geëtst in glas als foto, belettering of logo, bijvoorbeeld op wijnglazen, champagneglazen, bierglazen, flessen, spiegel- of vensterglas. Onze foto cadeaus worden gemaakt van verschillende materialen zoals foto in glas , foto op hout, foto in spiegel, foto op canvas, foto op porselein en foto op sieraad.


Ons ruime aanbod bevat geschenken voor Vader- en Moederdag, jubilea, herdenkingen, zwangerschap, verjaardagen, huwelijken en Valentijnsdag. In tegenstelling tot graveren wordt bij het laseren binnenin kristal de buitenzijde van het kristal niet beschadigd. De foto in het kristal bestaat uit tienduizenden kleine luchtbelletjes. D in kristal glas 2D Foto in Kristal Uw persoonlijk foto cadeau, logo, tekst of geboortekaartje of het bruidspaar, kunnen wij met onze geavanceerde laserapparatuur zowel 2Dimensionaal als 3Dimensionaal in het kristal laseren.


Bekijk wat de beste glazen zijn voor in de keuken. Vandaag bestel morgen in huis. Uw logo, product of object kan 3d in het glas gelaserd worden.


De mogelijkheden van 3D laseren in glas ? Dit maakt mogelijk om objecten als sleutelhanger, presse papiers en mooie awards van glas te maken met de 3d laser techniek. Veel klanten kiezen ervoor om hun product of ander object 3D te laser graveren en dit als een miniatuur uit te reiken. Jouw mooiste foto 3D in glas graveren? Ontwerp in onze online editor en zie direct het resultaat.


Eigen productie en snel jouw 3D foto in glas in huis. Laser graveren glas kan vergeleken worden met het op bepaalde plaatsen mat maken van het materiaal. Met de fijne laserstraal worden gedetailleerde foto’s, afbeeldingen en teksten met grote precisie aangebracht. De met laser graveren aangebrachte teksten en foto’s in het glas zijn onuitwisbaar en goed leesbaar. Graveren met laser op glas , rvs, metaal, glazen of hout: Bij Spullengraveren bent u aan het juiste adres!


Laser in glas

Kan de laser ook gebruikt worden voor het snijden van glas ? Laser snijden van glas is niet mogelijk, doordat de oppervlakte van glas reflecteert. Geschikte laser machines – COlaser machines. Voor het snijden van hout, leer, en een groot aantal kunststoffen heeft u een COlaser machine nodig. Gebogen glas wordt verwerkt met het hulpstuk voor roterend graveren.


Glazen met oren worden op dezelfde manier verwerkt met behulp van het hulpstuk voor roterend graveren. Deze moeten echter nauwkeurig worden geplaatst, zodat het oor niet in het graveerveld roteert. Het resultaat van lasergraveren in glas is een witte lasermarkering.


Laser in glas

Bij witte of lichte achtergronden in combinatie met transparant glas kan eventueel een donkere of zwarte achtergrondplaat meegeleverd worden. Deze wordt meestal via metalen afstandhouders op een afstand achter de glasplaat gemonteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts