donderdag 22 september 2016

Goedkope zonwerende folie

Wilt u eerst even contact met ons? Stuur een bericht of bel ons. De glasfolie professionals. Gegarandeerd de beste kwaliteit zonwerende folie. Gratis verzending vanaf €30!

Zonwerende folie is enorm functioneel en biedt bescherming tegen de zon. Dan bent u bij zonwerendefolie. Goedkoop zonwerend raamfolie De meest energie zuinige manier om je huis koel te houden is zonwerende raamfolie. Meer privacy met raamfolie. Je vindt hier alle soorten plakfolie: statische raamfolie, zonwerende folie en decoratiefolie.


Bestel direct online of bezoek één van. Dit zonwerende raamfolie plakt eenvoudig op ramen. Het folie dat deels de zon tegenhoudt heeft een breedte van 50cm.

De lengte mag je zelf kiezen. Eenvoudig op ramen aan te brengen! De Folie weerkaats het zonlicht en de energie in ongeveer dezelfde mate als zijn concurrenten. De folie is wel iets dunner en heeft geen extra beschermlaag waardoor deze iets gevoeliger is voor krassen en andere beschadigingen. De terugverdientijd is snel, dit omdat de folie u direct bespaart op uw energierekening.


De vuistregel is dat je zonwerend raamfolie vaak al binnen jaar terug kunt verdienen door de lagere energie kosten. Gevolg : veel lagere electricitiets kosten – dus goedkoper - en veel minder COuitstoot. Bijkomend voordeel is dat de omstandigheden binnen enorm verbeteren als het koelsysteem niet op topcapaciteit werkt. Met zonwerende raamfolie houd je heel veel warmte van de zon buitenshuis. In ons assortiment vind je verschillende soorten zonwerende folie.


Voordat je een keuze uit ons assortiment zonwerende folies maakt, willen we je. Een Offerte aan via het Formulier. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


Zonwering zit namelijk ALTIJD aan de buitenkant. Zaken als luxeflex ed zijn dus geen zonwering maar lichtwering. Zon zal namelijk gewoon door het glas komen alwaar het voor bijv luxaflex wordt opgenomen.

Deze warmt op en zal middels straling de ruimte alsnog opwarmen. Kort gezegt binnen zonwering bestaat niet. Deze statische zonwerende folie is een simpele en goedkope oplossing wanneer je last hebt van de zon die naar binnen schijnt. De folie werkt zonwerend en vermindert hittestraling en verblinding door de zon. Doordat de folie statisch is, plakt hij aan je raam zonder lijm.


Hierdoor kan hij eindeloos worden hergebruikt. Folies per vierkante meter worden ook geleverd met een overmaat van cm. Zo kunt u zonder zorgen de zonwerende folie zelf monteren. Geen ijskrabber meer nodig in de. Zon en warmtewerende folie Met de spiegelende zonwerende folie kunt u bijvoorbeeld tot wel aan zonnewarmte weren en ook de neutraal getinte glasfolie weert de warmte tot wel.


Bij HR glas wordt aangeraden om de raamfolie aan de buitenzijde aan te brengen met een folie voor buiten. Inbraak kan nooit helemaal voorkomen worden maar onze inbraakvertragende folie zorgt er wel voor dat het een stuk lastiger wordt. De voordelen zijn: Goedkoper dan gelaagd glas.


Zoek je een matte raamfolie die het zonlicht filtert? Dan is een zonwerende raamfolie de juiste keuze voor jou. Glasfolie is voorzien van een kleeflaag en hecht door de folie op de ondergrond te plakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts