dinsdag 20 september 2016

Loods lampen

Loods lampen

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Vandaag bestel morgen in huis. Lampen van alle merken op beslist. Tradition Andries de Jong Artemide Authentics Ay Illuminate BePureHome Blanco Bloomingville Bodilson Bolia Bomerango Broste Copenhagen By-Boo Collectione Cozy Ibiza Design Dutch Dilight Dutchbone Fatboy Flos Foscarini Frandsen Gerlinde Guernina Living HAY Het Lichtlab Hinck Home Delight HomeHouse Doctor Housevitamin Hübsch Industrial.


Loods lampen

Van staande lamp tot spotjes en van vloerlampen tot hanglampen. Bij vloerkledenloods verkopen we het allemaal. Van vele merken zoals: Label5 Zuiver, Light-Living, Bepure en vele andere merken.


Ontdek het op Vloerkledenloods en maak van jouw huis een thuis. Niet alleen onze vloerkleden maar ook onze lampen zijn van een uiterst goede. Hanglampen hang je natuurlijk aan het plafond of muur, terwijl je staande lampen gewoon plaatst op de vloer of bijvoorbeeld een kast.


Loods lampen

Op onze producten ontvangt u altijd minimaal jaar garantie. Ik verkoop dit omdat we toch andere lampen hebben gekocht die beter in de woonkamer passen. Ik wil er graag €per stuk voor. Fors besparen met led verlichting voor uw loods of magazijn!


Getled heeft vele klanten met een magazijn of loods helpen over te stappen op zuinige led verlichting. De besparingen die hiermee bereikt zijn waren fors. Omdat de verlichting in een magazijn of loods een grote kostenpost is, is het verstandig om over te stappen op led. Bekijk ons gehele lampen assortiment online. UV-bestendig, 1 waterdicht en brandvertragend.


Duizenden lampen op voorraad. Dit doet niets af aan de kwaliteit van onze industriële lampen , het geeft juist veel karakter. Bij binnenkomst worden de lampen aandachtig nagekeken en voorzien van nieuwe bedrading. Daarnaast worden er ook lampen samengesteld uit allerlei materialen, dit geeft een stoer en industrieel uiterlijk aan de lamp.


Resultaat 1–van de resultaten wordt getoond. Een groot deel van onze lampencollectie is zien en te koop in de woonwinkels van Loods 5. Ze hebben momenteel vestigingen in Nederland: Zaandam, Amersfoort en Sliedrecht. Novoteak is een trendy design winkel gespecialiseerd in design verlichting en exclusieve woon- accessoires. Stoere grote industriele lampen - loods lampen stuks.


Loods lampen

LED breedstralers en tunnelverlichting tbv werkplaats het magazijn en de opslag ruimte. Loods is een bekende naam in de interieurbranche. Leuke tafellampen van gietijzer! De lampen komen bij loods vandaan. Zo goed als nieuw Ophalen.


Naast onze webshop hebben we ook een winkel in Tolbert (vlakbij Leek), tussen Groningen en Drachten in. Bij ons in de winkel draait alles om sfeer, beleving en gezellighei een grote fabriek ingericht met de meest gave unieke industriële, vintage en design meubels, lampen en woonaccessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts