vrijdag 2 september 2016

Lichtgrijs rolgordijn

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.


Bezorging waar en wanneer je wilt. Dit uni rolgordijn is naast decoratief ook functioneel en geschikt voor vrijwel iedere ruimte. De lichtdoorlatende stof is zichtdicht, maar heeft wel lichtinval. Je bedient het rolgordijn met een bedieningsketting, deze is naar keuze links of rechts te plaatsen. Het rolgordijn heeft een afmeting van 90x1cm.


Naast decoratief is het rolgordijn ook functioneel, en het is geschikt voor vrijwel iedere ruimte. Rolgordijn lichtdoorlatend is lichtgrijs gekleurd. Deze is naar keuze links of rechts te plaatsen. Dakraam rolgordijn verduisterend in de kleur Lichtgrijs speciaal gemaakt voor Velux, Fakro, Keylite, Rooflite en Dakstra dakramen. Beschikbaar in populaire verduisterende kleuren.


Lichtgrijs rolgordijn

Kwantum, daar woon je beter van! IKEA - TRETUR, Verduisterend rolgordijn , lichtgrijs , Koordloos rolgordijn voor extra kindveiligheid. Door de ingebouwde demper gaat het rolgordijn langzaam en zachtjes omhoog. Het verduisterende rolgordijn heeft een oppervlak dat geen licht doorlaat.


Ideaal voor ramen aan de zonkant van je huis. De bedieningsketting is naar keuze links of rechts te plaatsen. Daarnaast is deze raamdecoratie ook een belangrijke sfeermaker voor in huis. De rolgordijnen worden geleverd met een apart bevestigingssysteem. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Lichtgrijs rolgordijn

Kies uit 9producten vanaf € 100. IKEA - TRIPPEVALS, Verduisterend plisségordijn, lichtgrijs , Verduisterende rolgordijnen voorkomen dat het licht erdoorheen kan dringen en maken de ruimte donker. Kan helpen bij het verlagen van de verwarmingskosten, omdat de lucht in de honingraatstructuur als isolatielaag werkt.


Het gordijn van 120cm breed en 190cm hoog is gemaakt van synthetisch textiel. Door de vele kleuren en printen passen de rolgordijnen van Decomode in ieder interieur, voor elke kamer van jouw huis. Het uni lichtgrijs rolgordijn van Decomode is verduisterend en gemakkelijk te bedienen. Dit rolgordijn is 180cm breed (inclusief bevestiging), 190cm lang en eenvoudig in zowel hoogte als breedte op maat te maken.


Lichtgrijs rolgordijn

Het heeft een afmeting van x 1centimeter. Zowel grijs als antraciet. Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal! Het kubus lichtgrijs rolgordijn van Decomode is verduisterend en gemakkelijk te bedienen. Dit rolgordijn is 90cm breed (inclusief bevestiging), 190cm lang en eenvoudig in zowel hoogte als breedte op maat te maken.


Bij Praxis krijg je jaar garantie op de Decomode rolgordijnen. Wil je een rolgordijn kopen? Daarnaast zorgt de lichtdoorlatende stof voor een natuurlijke lichtinval.


Lichtgrijs rolgordijn

Deze fijn geweven lichtgrijze rolgordijnstof is lichtdoorlatend. Een lichtdoorlatende stof laat licht door, maar biedt voldoende privacy in huis. Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken.


Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze. Om die reden worden de rolgordijnen in ons assortiment niet alleen door de fabrikanten getest. Ook wij testen de rolgordijnen uitgebreid voordat we deze in ons assortiment opnemen. Met het kopen van goedkope rolgordijnen ben je er natuurlijk nog niet.


De gordijnen moeten ook nog eens worden opgehangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts