donderdag 29 september 2016

Vrijstaande zonwering prijzen

Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Bestel Zonwering bij fonQ. Kies uit 7producten vanaf € 70. Cubola zonwering , vrijstaand en als gevelmontage.


Geboren uit noodzaak om bescherm beschut van het buitenleven te genieten, verfijnd met design.

Het dak kan bestaan uit lamellen, screens, zonwerende dakplaten, PVC vouwdak. Optioneel kan de vrijstaande zonwering uitgerust worden met zijwanden;en extra opties zoals verwarming en verlichting. Soorten vrijstaande zonwering.


Creëer schaduw waar u maar wilt met een vrijstaande terraszonwering. Vraag hier direct een offerte aan of kom langs in onze showroom voor inspiratie. Een vrijstaand zonnescherm is onafhankelijk van de standplaats. In eigen tuin, in de speeltuin of op het gezellige tuinterras – met het vrijstaande dubbele zonnescherm zijn er talloze mogelijkheden voor effectieve zonwering , zowel voor particuliere doeleinden als in de horeca. Vrijstaande Zonwering , Ivoor - Breedte 350cm.


Bovendien bieden zij ook bescherming tegen regen.

Bent u op zoek naar een zonneluifel voor uw tuin? Dan bent u vast benieuwd naar de prijzen. De exacte kosten van zonneluifels hangen van vele factoren af en weet u pas wanneer u een zonwering offerte ontvangt. Wij helpen u echter graag op weg met een prijsindicatie van populaire soorten zonneluifels. Couwenberg zonwering heeft een aantal vrijstaande zonweringen in het assortiment die geplaatst kunnen worden op iedere locatie.


Dee zonwering staat vrij in de tuin, en hoeft niet aan het huis te worden gemonteerd. Wilt u een terrasoverkapping, maar zit uw terras niet naast uw woning? Dan is een vrijstaande terrasoverkapping een goede optie.


Hierdoor kunt u de overkapping op een willekeurige plek in uw tuin laten plaatsen. Al jaren zoekt en vindt Harol oplossingen om schaduw te creëren waar je maar wil. Naast de ontelbare mogelijkheden voor het terras (zie rubriek knikarmschermen, etc) kan je nu ook midden in de tuin genieten van koele schaduw dankzij het vrijstaande Duostore zonnescherm. Dit vrijstaande scherm beschaduwt een oppervlak tot 60m 2. Of een veelvoud daarvan bij koppeling van meerdere schermen. Dit maakt de markilux syncra tot een perfect scherm voor zowel privé- als horecaterrassen.


De bediening van uw vrijstaande zonwering is naar keuze handmatig of elektrisch. In de tuin, op het terras of bij het zwemba een vrijstaande zonwering of pergola kunt u overal plaatsen waar behoefte is aan beschutting tegen zon en regen. De OMBRAMOBIL is een vrijstaande dubbel zonnescherm die veel oppervlakte schaduw creëert.


Omdat er geen storende middenstaanders nodig zijn kan de ruimte onder het scherm optimaal benut worden.

Het gebruik van de Ombramobil is zeer veelzijdig, bijvoorbeeld voor de horeca, maar ook voor privégebruik, marktkramen, kinderspeelplaatsen etc. Bekijk de mogelijkheden in de informatiebalk rechts of neem contact met ons op! De Twinstor zonwering is verkrijgbaar in legio kleuren en wordt op maat voor u gemaakt. Maak een afspraak in onze showroom, waar u de zonwering zelf kunt testen en waar we alle mogelijkheden kunnen bespreken.


De vrijstaande zonwering Cubola combineert een uniek strak design met functionaliteit voor uw terrasoverkapping. Ongekoppeld is de maximale afmeting x meter bij een maximale hoogte van meter. Het is een metalen frame met zonneschermen.


Ideaal om een terras van een horecazaak te beschaduwen of om een knus zitplekje te creëren in de tuin. De troeven: Beschutting tegen de zon als u geen muur hebt om het zonnescherm aan te bevestigen. Interessant om grote oppervlakten te overdekken.


Met zijn royale formaat tot 6xmeter en de enorme keuze aan schermdoeken is een markilux markant een échte sfeerschepper op uw terras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts