dinsdag 6 september 2016

Plafonniere modern

Bestel Plafondlampen va €6. Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Kamers vrij in Moderne Hotel. Modern , klassiek en industrieel.

Plafonnières voor slaapkamer, hal of woonkamer. GRATIS verzending vanaf EUR 49. Moderne plafondlampen kenmerken zich door de strakke vorm.


De moderne plafondlamp heeft veelal een neutrale kleur, zoals grijs, wit en zwart. De materialen van deze moderne lampen zijn veelal aluminium, metaal, kunststof en glas. Welke moderne plafondlamp moet ik kiezen? Bij Lampgigant vindt u een uitgebreide collectie moderne plafondlampen.


Dat is mogelijk met een plafonniere van MyLamp.

Plafond lampen zijn erg populair en doordat wij een zeer ruim assortiment aanbieden met bijna 8verschillende armaturen, vindt u uw gewenste plafondlamp ongetwijfeld bij MyLamp. Houdt u van klassieke plafondlampen of juist van moderne plafonnieres? Een plafonniere voor elke woonstijl. Omdat we bij lampenlicht proberen aan de wensen van alle klanten te voldoen, bieden wij plafonnieres aan in alle verschillende stijlen. Wanneer u een plafonniere bij ons besteld en hij bevalt niet aan uw verwachting dan kunt u deze plafonniere gewoon naar ons retourneren.


Wij storten dan binnen week het geld van uw plafonniere op uw rekening terug! LED en bewegingsmelder - Op werkdagen voor 20u bestel morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. De plafonniere moet verbonden zijn met een Hue bridge, anders kan je hem niet bedienen.


Heb je al andere Hue verlichting in huis, dan werk je al met die bridge en kan je eenvoudig de Hue Still plafondlamp toevoegen. Met deze lampen ben je goed in staat je eigen stijl te laten zien. Kies bijvoorbeeld voor een decoratieve lamp om de kamer extra levendigheid te geven. Of kies juist voor een mooie strakke design plafondlamp wanneer je een cleane en moderne look wilt creëren. Kies de juiste verlichting voor elke bezigheid!


Je kunt hiermee elke hoek van de kamer goed verlichten en je brengt sfeer in het interieur. Er zijn zoveel verschillende plafonnières, dat je altijd aan je persoonlijke smaak kunt voldoen.

Van tijdloos en elegant tot speels en romantisch, van klassiek tot modern. Ook het juiste design is uiteraard belangrijk. Van strak en modern tot romantisch met verfijnde details: bij ons vind je het allemaal. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Uiterst strak vormgegeven LED plafonnière die in veel ruimtes toepasbaar is. Ook geschikt als lichtpaneel, met meerdere in een ruimte en bedienbaar via een schakelaar of via bijgeleverde afstandsbediening (maximaal 3x te bedienen met één afstandbediening). De lamp gaat na bepaalde tijd automatisch uit.


Zo blijft de verlichting niet onnodig lang branden. Voor de badkamer zijn er speciale plafonnieres verkrijgbaar. Deze plafondlampen hebben een IP-waarde van minimaal IP44.


Specialist in licht en interieur Veilig en snel te bestellen 1. Vanaf Mei óók leverbaar in Goud ! Bij Kwantum slaag je altijd voor je plafondlamp, waaronders plafonnières en plafondspots vallen. Ga bijvoorbeeld voor een industriële plafondlamp, moderne plafondspots of sfeervolle variant. Je vindt hier een ruime collectie met diverse stijlen. Ideaal voor veel ruimtes in huis, zoals de hal, slaapkamer of toilet. Elke collectie aan design verlichting bestaat uit een moderne kroonluchter, een design hanglamp, plafonniere , vloerlamp, tafellamp en wandlamp.


Door middel van een moderne kroonluchter krijgt een klassiek interieur een uitgesproken avant-garde touch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts