dinsdag 20 september 2016

Wastafelkast met spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Bekijk ons gehele badkamer sanitair ssortiment online. Bestel Online Of Bezoek De Showroom!


Onze wastafelkast met spiegel is met zijn aantrekkelijke natuurlijke stijl een blikvanger in je badkamer. Deze wastafel- en spiegelset is gemaakt van massief walnotenhout en multiplex, waardoor hij stevig en duurzaam is. Het vakmanschap en de prachtige houtnerven maken elk meubelstuk uniek en net iets anders dan de rest. Deze wastafel-en spiegelset is gemaakt van massief walnotenhout en multiplex, waardoor hij stevig en duurzaam is.


De platte en minimalistische wastafelkasten zijn ideaal voor kleine badkamers. Naast een sfeervol meubel heb je zo ook voldoende ruimte om je producten op te bergen, maar is er ook een spiegel , verlichting en zelfs een wastafel bijgeleverd! Hierdoor vind je gegarandeerd snel en gemakkelijk de juiste badkamerset, met die laagste prijsgarantie van HORNBACH.


Badkamermeubelen kopen bij GAMMA. De badkamer is niet alleen de plaats waar je voor persoonlijke hygiëne moet zijn, het is ook de plaats waar je na een lange werkdag. Een wastafelkast is om verschillende redenen een belangrijk onderdeel in een badkamer. Ze zijn in verschillende vormen en maten te verkrijgen waarbij ook rekening gehouden moet worden met de grootte van het wastafelblad.


Kies bijvoorbeeld voor een wastafelkast met een dubbele lade of eentje met een greeploze bediening. Ruime wastafel kast voorraad. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie.


Wastafelkast met spiegel

Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Wastafelkasten online bestellen.


Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. De kasten en het frame van de spiegel zijn gemaakt van massief mangohout, waardoor deze badkamer meubelset stevig, stabiel en duurzaam is. De wastafelkast met planken heeft op zijn stevige bovenoppervlak een gat voor uw wastafel. Onze wastafel kast met spiegel heeft een aantrekkelijke natuurlijke stijl en zal een eye-catcher in uw badkamer zijn.


Wastafelkast met spiegel

Gemaakt van massief notenhout en multiplex, dit wastafel kast en spiegel set is stevig en duurzaam. De badkamer kast heeft twee deuren met een rooster design, die zorgt voor een goede ventilatie van de items binnen. Hij heeft een gat in het bovenste oppervlak, dat ontworpen is voor uw badkamerwastafel. Deze vintage badkamerkast set, met een antiekstijl wastafelkast en een houtframe spiegel , is overal een blikvanger. Prachtige antieke wastafelkast met geaderd marmer.


De tafel bevat twee handige lades en een onderlegplank. De kast heeft een moderne witte afwerking en is voorzien van ruime Soft Close lades voor het handig opbergen van al je badkameraccessoires. De spiegel heeft iets een craquele wat hem net die extra.


Wastafelkast met spiegel

Koop hem nu voor €6499deze vintage badkamerkasten set, bestaande uit een spiegel in houten frame, een wastafelkast en zijkasten in verschillende formaten, is op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts