woensdag 28 september 2016

Alphacryl plafond

Alphacryl plafond

Sikkens Alphacryl plafond voor groothandelsprijzen. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel. Watergedragen plafondverf, met lange open tij voor binnen.


Ideaal voor plafonds (van beton) die voorzien zijn van een spuitpleister (Spack). Door de lange open tijd krijg je geen strepen. Het is een ideale verf voor zowel glad pleisterwerk als sterk zuigende (spack) plafonds. Dus wil je je plafonds gaan schilderen in een (lichte) kleur?


Alphacryl Plafondverf is zeer geschikt voor sterk zuigende (spack) plafonds. Door zijn lange opentijd en omdat de verf heel erg mat opdroogt heb je weinig kans op lelijke aanzetten of banen. Een watergedragen plafondverf met een lange open-tij om het product makkelijk te verwerken.


Ideaal om het plafond binnen mee te schilderen, bijvoorbeeld als dat is voorzien van een spuitpleister (spack). Voorschilderen met een laag onverdunde Alphacryl Primer. Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies. De verf is totaal mat en bovendien schrobvast in Klasse 3. De verf vergeelt niet en laat zich makkelijk verwerken, waardoor je daar ook als doe-het-zelver zonder problemen mee aan de slag kan. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Plafond afdekplaat rond - Met deze ronde centraaldoosdeksel kun je eenvoudig het gat in jouw plafond bedekken zodat je de stroomdraden niet meer ziet. Dankzij het handige metalen haakje kun je er ook een lamp aan ophangen. Werk jouw plafond mooi af met deze plafondplaatDit product is eenvoudig en zonder boren te monteren in een bestaande. Deze plafondverf breng je aan met een kwast, roller of airless spray. UItermate Ideaal voor het behandelen van plafonds (van beton) die voorzien zijn van een spuitpleister (Spack).


Kenmerken: - Waterdampdoorlaatbaar. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Omdat deze muurverf mat is, zal het strijklicht verdwijnen wat resulteerd in een streeploos resultaat. Deze lamngzaamdrogende muurverf zal ervoor zorgen dat je geen baanvorming gaat krijgen.


Op zoek naar een muurverf die speciaal ontwikkeld is voor plafonds ? Kies voor Verfmenger Prof en ga voor de beste kwaliteit! Het is altijd een hele klus om je plafond mooi egaal geschilderd te krijgen. Er is altijd wel een rolbaan, of kwaststreek te zien. Deze gladde muurverf is zeer gemakkelijk te verwerken, heeft een hoge dekkracht en is waterdampdoorlaatbaar.


Alphacryl plafond

Deze watergedragen plafondverf, met lange open tijd is ideaal voor plafonds (van beton) die voorzien zijn van een spuitpleister (Spack). Een aantal eigenschappen maken de verf speciaal geschikt voor toepassing op plafonds : het is perfect verwerkbaar en door zijn lange open tijd wordt baanvorming op het. Hij geeft je plafond de luxe uitstraling met het ultra matte effect die het langste mooi blijft.


Geen gedoe en het mooiste resultaat. Hij maakt je plafond mooier egaal van kleur dan de zogenaamde dubbel dekkende plafondverf van de bouwmarkten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts