maandag 26 september 2016

Vitra salontafel

Kies uit producten vanaf € 7100. Het zijn ijzersterke producten die gauw een leven lang mee gaan. Maar ook diverse moderne ontwerpen sieren de collectie.


Het tafelblad is gemaakt van multiplex met een kunststof bovenlaag. Toch is bijna het hele assortiment aan salontafels wel online te verkrijgen.

Vitra salontafel klassiekers. De hoogte van de salontafel is 2centimeter. Het surfplank vormige tafelblad is gemaakt van multiplex en wordt ondersteund door een onderstel gemaakt van metaal. De organische vormen van de Coffee Table van Isamu Noguchi, die zowel beeldhouwer als ontwerper was, doen denken aan zijn biomorfe beelden. Het zware, stevige glazen tafelblad steunt op twee identieke houten pootelementen van esdoorn, walnoot of zwarte es, die haaks op elkaar staan.


Wij hebben houten, kunststof en stalen salontafels. Bij Flinders vind je bovenal een selectie moderne salontafels.

Laat je inspireren bij Flinders. Haal vandaag nog die nieuwe Salontafel in huis. Vindt bij OTTO tijdloze en moderne salontafels!


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! De vierkante salontafel is 3centimeter hoog en zowel centimeter breed als diep.


De lange slanke vorm geeft de ETR een sierlijke uitstraling. De rechthoekige salontafel is centimeter hoog, 1centimeter breed en centimeter diep. Vanwege de elliptische vorm kreeg de lage koffietafel al snel de bijnaam ‘surfplanktafel’.


De constructie van deze tafel bestaat uit twee verchroomde onderstellen met daarop een gelamineerd tafelblad. Een originele en zeer stijlvolle salontafel ! De CTM salontafel lijkt heel groot (het lijkt wel een eettafel), maar is eigenlijk slechts centimeter hoog en heeft een diameter van centimeter. Bestel eenvoudig en snel online. Outlet aanbiedingen kopen van topmerken in alle stijlen en kleuren Je vindt hier zeker je nieuwe favoriete salon tafel.


Je kunt voor de poten kiezen uit drie soorten hout: essen zwart, esdoorn en notenhout.

Hele mooie en orginele vitra etr tafel. Deze tafels zijn niet goedkoop dus ook in deze staat graag bieden naar waarde. De bladvormige tafelbladen van Norbert Beck’s ontwerp Liliom zijn leverbaar in massief hout, maar ook in gelakte of leren uitvoering om perfect aan te sluiten bij uw zitmeubelen. De tafel hoeft niet weg, maar we maken er graag.


De Leolux Piombo is leverbaar als 6-hoekige of 7-hoekige salontafel. Het bescheiden design draagt de duidelijke stempel van de Franse ontwerper. Klassieke vormen en evenwichtige verhoudingen kenmerken het ontwerp van de Plate Tables. De chique vormgeving wordt versterkt door het gebruik van hoogwaardige materialen.


Plaisier Interieur: etages pure inspiratie! Dit komt natuurlijk duidelijk naar voren uit het karateristieke metalen frame dat het duo in meerdere design meubelen heeft geimplementeerd. Deze echte Eames salontafel is 3centimeter lang en 3centimeter breed. Vraag nu vrijblijvend online offerte aan of bezoek onze winkel en laat u inspireren. Dit beroemde merk heeft door de jaren heen prachtige design salontafels aan de collectie toegevoegd.


In de collectie zijn er verschillende soorten salontafels die een ronde, ovale en vierkante vorm kunnen hebben. Al sinds de jaren produceert het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires. Guéridon Bas is de beroemdste salontafel van de Franse ontwerper Jean Prouvé.


De ontwerpen van Jean Prouvé hebben een Nederlands tintje. Een aantal jaar geleden heeft het Nederlandse jeansmerk G-star de hele collectie van Jean Prouvé een update gegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts