woensdag 14 september 2016

Anti siliconen sikkens

Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Gegarandeerd de Verf die u zoekt.

Wij adviseren en helpen u graag. Sikkens verf en lak tegen Groothandelsprijzen. Voor 16u = Morgen in huis. Klanten beoordelen ons met een 9. Het grootste aanbod verf online! Klus artikelen voor lage prijzen.


Bestel al je klus artikelen online. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.

Toevoeging om verontreiniging met siliconen tegen te gaan. Deze speciale toevoeging wordt gebruikt bij verontreiniging met siliconen , bijvoorbeeld als gevolg van het gebruik van siliconen kitten. Beïnvloedt de eigenschappen van de lak en vernis niet.


It aids in reducing in the effects of surface or environmental contamination until you are able to implement a permanent solution to the contamination. AVIS Anti - siliconen Vloeistof heeft zijn werking in de professionele schildersbedrijfstak volop bewezen. Na toevoeging van dit anti -siliconenmiddel zal de verf als een mooie gesloten laag over het oppervlak vloeien.


Anti - Siliconen Vloeistof is speciaal ontwikkeld voor ondergronden die met siliconen besmet zijn, bijvoorbeeld als gevolg van het gebruik van siliconen kitten. Vista Anti Siliconen Additief. Bij een aantal ramen hadden we kieren dicht gekit met siliconenkit, niet wetende dat dit niet goed is als je daar nog moet schilderen. Gevolg: ik kreeg zogenoemde visogen op mijn kozijnen, de verf werd afgestoten door de siliconen van de kit. Als je last hebt van vissenogen in de verf, dan kun je een siliconenbesmetting hebben.


Lees in de blog wat je ertegen kunt doen. Shop nu alle klus artikelen online. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!


Is uw oppervlak besmet met siliconen , bijvoorbeeld door siliconenkit? Hierdoor kunnen kraters in de verf ontstaan. Dit kunt u voorkomen door een paar druppels van deze anti -siliconenvloeistof bij uw verf te doen.

Deze anti - siliconen vloeistof heeft mij heel goed geholpen bij het schilderen in mijn huis. Anti siliconen vloeistof voorkomt kratervorming en visogen in de lak. Deze anti siliconen vloeistof geeft een beter resultaat en kan aan vrijwel alle lakken en vernissen worden toegevoeg zowel binnen als buiten. Dit product is speciaal ontwikkeld voor ondergronden die met siliconen besmet zijn, bijvoorbeeld als gevolg van het gebruik van. Avis Anti Siliconen kan aan vrijwel alle oplosmiddelhoudende lakken en vernissen worden toegevoeg zowel binnen als buiten.


ANTI SILICONEN avis anti siliconen is een geurarme vloeistof die kratervorming en visogen voorkomt. Reeds geschilderde ondergronden als volgt behandelen: Oud intact schilderwerk afwassen met Polyfilla Pro S6en goed schuren. Kaal hout, waar nodig repareren met Componex WR T. Gronden met twee lagen Cetol Novatech.


Supraliet is een silicaatverf en heeft een uitermate hoog vochtregulerend vermogen en is daarom geschikt voor gevels die niet van zichzelf ventileren (zoals enkelsteense muren).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts