dinsdag 27 september 2016

Afdekkarton

Met witte bovenlaag voor goede reflectie. Dekzeilen tegen lage prijzen. Bestel hier klusaccessoires online. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Lengte: 54lm Kleur: Wit of bruin, afhankelijk van de producent. Beschermkarton is geschikt voor het afdekken van vloeren, overlopen, trappen en vele andere ondergronden.

Stucloper heeft veel namen. Zo wordt het ook wel afdekkarton , stukloper, afdekpapier,sappenkarton genoemd. Wanneer je stucloper wilt kopen is één van de eerste dingen waar je op moet letten dat de stucloper onbedrukt is. Dit kan namelijk hele vervelende sporen achterlaten op uw vloeren. INITIO AFDEKKARTON beschermt de vloer in de kamers waar je gaat schilderen.


Het is verf- en waterbestendig en makkelijk schoon te houden met de stofzuiger of dweil. Het afdekkarton is onbedrukt, éénzijdig PE-gecoat en bovendien antislip. De rollen zijn licht en snel te plaatsen.


Met Woca Afdekkarton kunt u uw vloer afdekken tijdens het klussen.

Zo kunt u kwetsbare vloeren beschermen tegen morsen en stoten. Maar waarom Woca Afdekkarton en niet een gebruikelijke stucloper? Deze handige rollen karton zijn speciaal voor pas geoliede houten vloeren.


Gebruik bij het klussen afdekfolie als vloerbeschermer. Zoals een stucloper, dekzeil, beschermfolie of grondzeil. Al het afdekmateriaal vind je bij GAMMA. ProGold Afdekkarton online kopen?


Zware kwaliteit afdekkarton , niet vochtdoorlatend en duurzaam in gebruik, voor het afdekken van vloeren. Afdekzeilen en afdekfolies kopen bij HORNBACH. Wanneer je aan de slag gaat met het verven van de muren of het plafond is het wel zo handig om eerst alles af te dekken.


Met Initio of Opti afdekkarton heb je meteen een makkelijk hanteerbare vloerbescherming op rol. Deze stucloper is verkrijgbaar in verschillende breedtes dus je kan hiermee zowel smalle gangen als grotere ruimtes afdekken. Stucrol is een rol van dun karton met kunststof beschermlaag. Het wordt op vloeren en trappen gelegd om deze te beschermen tegen vloeistoffen.


Deze speciale dikke afdekkarton is ideaal als de vloer reeds is gelegd en deze dient nog even afgescherd te worden tegen beschadigingen bij eventuele andere werkzaamheden of het verhuizen van beubels. Kortom bescherm de vloer altijd voor het bewonen ervan. Een rol is goed voor 20m2.


Afdekkarton voor het afplakken en beschermen van alle kwetsbare vloeren bij elke klus. Producten Betrouwbaar, flexibel en snel.

Direct uit voorraad leverbaar. Easydek biedt oplossingen voor het afdekken van. Voor 21:uur bestel morgen in huis. Professionele stucloper voor elke klus de juiste rol afdekkarton. Reeds vanaf één rol te bestellen.


Altijd uit ruime eigen voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts