vrijdag 23 september 2016

Afstandhouders glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Geen abonnement, betaal per film.


Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Ruim assortiment glasklemmen en afstandhouders voor binnen en buiten. Compleet te leveren met glas. Met de afstandhouders schroeft u de glasplaat eenvoudig aan de wand. Wanneer u de set van rvs afstandhouders bestel wordt uw glas door ons voorzien van boorgaten met een diameter van mm.


De boorgaten worden in de vier hoeken van het paneel geplaatst, mm uit de ran verticaal en horizontaal. RVS afstandhouder voor het monteren van glas - of acrylaatplaten aan de wand. Het model Berlin heeft een vlakke kop en een inbusfixatie.

Dit model is uitgevoerd in RVS3en daardoor geschikt voor toepassing aan zee en in zwembaden. Afstandhouders plexiglas - panelen - glas. De afstandhouders zijn in meerdere varianten en materialen verkrijgbaar. HR glas met klassieke afstandhouder = Psi 0. Dit komt omdat de normaal toegepaste afstandhouders van aluminium of staal zijn. Hartstikke zonde natuurlijk.


Hongkong, die respectievelijk , en voorzien van afstandhouders glas. Uw aankopen worden zo wel erg gemakkelijk gemaakt. Online afstandhouders bestellen, online afrekenen en uw bestelling word op locatie aangeleverd door Postnl of DHL. Wij zorgen ervoor dat onze klanten 1 tevreden zijn.


Wij zijn een webshop leverancier van Roestvast stalen afstandhouders die in Europa geproduceerd worden. Wij leveren een beperkt programma waardoor wij scherpe prijzen kunnen hanteren. Hoge kwaliteit en leveringsbetrouwbaarhei een no-nonsens aanpak om de kosten laag te houden. Levering uit voorraad mogelijk binnen 1-werkdagen. Bij De Voordelige Groep bent u aan het juiste adres voor alle voorkomende soorten afstandhouders.


Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Of het nu gaat om grote of kleine afstandhouders , wij leveren het allemaal! Controleer altijd goed voor welke glasdikte u een afstandhouder nodig heeft en selecteer daarna de gewenste afstandhouders.

De categorie bestaat uit twee unieke systemen namelijk, de Easyfix afstadhouder en de Goliath afstandhouder. Beide systemen zijn UV bestendig en van hoogstaande kwaliteit. Hierdoor wordt ook de koudestraling die door het glas naar binnenkomt beperkt en blijft het glas aan de binnenzijde bij de rand warmer dan standaard metalen afstandhouders. Dit leidt tot een hoger comfort en extra energiebesparing. De Warm-Edge afstandhouders van SPRIMOGLASS zijn de ideale aanvullingen van de Sprimoglass Optima en Ultra One beglazingen als U de beste isolatievermogens aan uw klant wilt aanbieden.


U-waarde (U w) langs de randen van het glas. De zwarte TPS- afstandhouder valt optisch in het raamkozijn niet op. Er zijn geen storende lichtreflecties die bij een metalen afstandhouder onvermijdelijk optreden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts