woensdag 7 september 2016

Borden blond

Ontdek ons unieke assortiment borden. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Zo goed als nieuw Ophalen of.


Illustraties van kletsende vriendinnen tijdens een high tea, suikerzoete cupcakes, verliefde stelletjes… alles om vrolijk van te worden. Dit diepe bord komt uit de kleurrijke ‘even bijkletsen’-serie van blond amsterdam. De vrolijke kleuren en gezellige illustraties kenmerken de welbekende lijn Even Bijkletsen van Blond -Amsterdam.


Dit vrolijke merk heeft een uitgebreid assortiment om je hele tafel feestelijk te dekken. Bekijk de gehele servieslijn hier!

Van borden , schaaltjes, en mokken tot heerlijk grote theebekers, theepotten en koektrommels. Zo kan je altijd nog meer delen sparen. Elk unieke item van Blond is een persoonlijk kunstwerk.


Daardoor is het een heel eigen cadeau om te geven, en bijzonder om te krijgen. Want de aandacht, tijd en liefde die de gever en Blond er samen in hebben gestoken, stralen ervan af. Vele aanbiedingen bij bol.


Borden koop je eenvoudig online bij bol. Koop en verkoop blond servies borden eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! De stad is geïllustreerd met vrolijke en kleurrijke afbeeldingen.


Zo zijn het Statue of Liberty, de Brooklyn bridge en Central Park afgebeeld. Blond bord moederdag chocolate cake D cm. Dit vrolijke en kleurrijke nieuwe blond amsterdam gebaksbord uit de serie even bijkletsen maakt jouw tafel nog.


Blond amsterdam borden 21cm groene borden. Van de rode borden hebben een beschadiging. Ben sowieso fan van blond Amsterdam, maar deze borden vind ik toch wel het mooiste van de collectie.


Gratis bezorging vanaf 20.

Mooie kleuren, goede kwaliteit. Bij lekker eten hoort stijlvol servies. En voor het mooiste servies ben je bij Xenos aan het juiste adres! We hebben borden in allerlei soorten en maten, passend bij elke gelegenheid.


Organiseer je een chic diner? Kijk dan eens naar ons assortiment porseleinen dinerborden. Gloudemans koken en kado is het verkooppunt van Blond Amsterdam in Uden. Intratuin heeft een ruim aanbod Blond Amsterdam producten, kom naar één van onze winkels of bekijk het assortiment nu online. Diepe borden voor heerlijke gerechten Het diner is voor de meeste gezinnen een moment van samenkomen en de dag met elkaar te bespreken.


Je wilt je even bijkomen van de drukke dag, terwijl je aan het genieten bent van het eten. Er is dan niks irritanter dan een pasta die elk moment van je bord af kan glijden. Nu tijdens SALE korting tot.


Van dinerborden tot gebaksbordjes en van diepe borden tot ontbijtborden. Bij HEMA vind je ze allemaal, van groot tot klein. Zo kun je voor borden met stippen of strepen gaan, of voor borden in een egale kleur.


Het is maar net voor welke gelegenheid je nieuwe borden nodig hebt en in welke stijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts