vrijdag 2 september 2016

Montage jaloezieen

Scherp geprijsde jaloezieën bestellen bij Topjaloezieën. Bestel jaloezieën eenvoudig online. En bepaal zelf alle afmetingen. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Een schroevendraaier is nodig voor het monteren van uw jaloezie (ën).

Het kan zijn dat u een boormachine nodig heeft om gaten te boren in een stenen ondergrond. Om alles in goede banen te leiden, hebben we voor al onze jaloezieën duidelijke meet- en montage -instructies ontwikkeld. Elk systeem heeft zijn eigen montage - en bedieningsinstructies. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd wat u moet doen om uw jaloezie juist te monteren en te bedienen. Zorg er dus voor dat u de instructie downloadt die behoort bij het type jaloezie dat u wilt monteren.


Als u hulp nodig heeft bij de montage , dan kunt u telefonisch en per mail contact opnemen van maandag tot en met vrijdag. Montage PVC Jaloezieen Sensations Deco. Heeft u deze onverhoopt niet ontvangen?

Vind hier tips en informatie over het ophangen van je Jaloezieën. Klinkt als een moeilijke klus, maar het is makkelijker dan je denkt! De horizontale jaloezie wordt geleverd met elektronica die is geplaatst achter het zwarte venster in de bovenbak van de jaloezie en bij de dakraamjaloezie achter het gaatje in de bovenbak. Deze elektronica bevat verschillende aansluitingen en jumpers. Voor elk systeem is er een aparte meetinstructie die is afgestemd op de mogelijkheden binnen het systeem.


Dat werkt sneller, gemakkelijker en voorkomt misverstanden en meetfouten. Aluminium jaloezieën ophangen is heel eenvoudig. In deze video hangen we de aluminium jaloezie op de dag.


Je kunt ook een video over aluminium jaloezieën in de dag bekijken. Goedkope Jaloezieën nodig? Ontdek ons unieke assortiment jaloezieën. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Het monteren van jaloezieen kan op twee manieren. Het is de ideale combinatie van functie, decoratie en natuur. Houten jaloezieën met koord of, nog mooier, met Ladderband dat het effect van een shutter.

De prijs van een jaloezie zal dus grotendeels afhankelijk zijn van het materiaal waarvoor je kiest, maar ook de bijhorende opties die je er bij wilt. Meestal moet je in staat zijn om een garantie van drie jaar te kunnen bekomen als je de jaloezieën op maat laat maken. Deze garantie zal dan voornamelijk gelden voor fabricage- en montagefouten.


Het zelf opmeten en monteren van raamdecoratie is erg eenvoudig. In deze klusvideo legt GAMMA je stap voor stap uit hoe je houten jaloezieën ophangt. Heb je hier hulp bij nodig of wil je advies van de specialist? Wij staan graag voor je klaar!


Doordat dit een lichte en harde houtsoort is, zijn grote afmetingen mogelijk, tot wel 2cm! Een prachtige jaloezie van topkwaliteit waarbij de houtstructuur duidelijker zichtbaar is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts