dinsdag 27 september 2016

Nutella sticker met naam

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Maak een Sticker persoonlijk met Naam of Tekst. Start nu met personaliseren!


Label NUTELLA MINI JAR, Nutella sticker ,. The best Hazelnut spread in the world!

Je zocht naar: nutella stickers ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Laten we aan de slag gaan! Toen konden mensen ook etiketten laten uitprinten bij supermarkten. Lekker stoer, deze grote Nutella pot past perfect als presentatiestuk voor bij de kleine potjes Nutella.


Je kan dit afwerken met een gepersonaliseerde sticker op het deksel of op het potje. U krijgt vooraf eerst een digitale proefdruk.

Gratis Nutella Etiket met je eigen naam (2x) Praat in het gratis forum over alles dat met gratis producten te maken heeft. Wie zijn gegevens achterlaat, krijgt de sticker gratis toegestuurd. Er zullen in deze periodel 1potten en 10. Of, met een beetje geluk vind je het Nutella -label met jouw naam of die van je partner, kinderen of beste vriend(in) gewoon in je supermarkt! Wanneer je de melding krijgt dat de stock voor die dag uitgeput is, moet je het gewoon de dag erna nog eens proberen.


Bij La Belle Fleur gifts in kuurne kan u terecht voor mini nutella potjes gepersonaliseerd met naam. Vrijdag februari is het World Nutella Day. En om dat te vieren kun je nu zelf een etiket bestellen met daarop jouw naam , de naam van je vrien familie of een vriendin, voor óp de Nutella pot.


Een leuk cadeau voor wie dol is op Nutella ! Super schattig deze kleine potjes Nutella en een leuk bedankje voor je gasten na het feest! Het bedrijf plaatst de komende tijd etiketprinters in diverse supermarkten in het land. Superschattig, deze kleine potjes Nutella.


Indien gewenst, zorgen wij ook voor passende kwalitatieve, glanzende ronde stickers (geen aparte drukkosten meer). Er wordt pas gedrukt na uw goedkeuring. Kortom met deze variatie aan Nutella kan je alle kanten op!


Je kan alle etiketjes personaliseren en zelfs op het deksel een ronde sticker voorzien.

Like de facebookpagina, geef aan welke naam jij op je chocopot wil zien verschijnen en vul je persoonlijke gegevens in. Meer hoef je niet te doen om dit unieke label te ontvangen. Ben jij ook zo gék op Nutella ? Maak dan nu je eigen Nutella label. Dus zijn de labels vandaag op?


Overheerlijk communiebedankje voor jong en oud! Prijs inclusief personalisatie en ontwerp. Maak GRATIS je eigen Nutella label - Gratis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts