woensdag 14 september 2016

Donkere gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.

Alle merken donkere gordijnen. Als de kamer hoger is dan drie meter, is het verstandig om voor een dubbele plooi te kiezen, anders is er geen plooivorming meer over aan de onderkant. Bij een moderne betonnen vloer, kunnen warm getinte gordijnen voor sfeer zorgen. Probeer zowel lichte als donkere kleuren in je palet op te nemen. Je creëert bijvoorbeeld mooie contrasten met donkere gordijnen bij een witte muur, felgekleurde gordijnen bij een grijze muur of lichte gordijnen bij een donkere muur.


Heb je veel grijstinten in je interieur? Kies dan voor tenminste één levendig kleuraccent.

Bij donkere en koude avonden is het belangrijk om warmte en licht in huis te houden om te besparen op je energierekening. Mooie donker rood gordijn met afmeting: breedte met plooien lengte hij is echt nieuw, en heel weinig gebruikt met een he. Lijkt mij een beetje onwaarschijnlijk dat je daar breuk door krijgt, als het allemaal goed gemonteerd is. Natuurlijk kan het erg warm worden tussen de donkere gordijnen en het glas, maar het glas zou wel zo stevig moeten zijn dat het daar tegen kan. Donkere slaapkamer: overgordijnen en licht?


Waar vroeger nog werd gekozen voor luxaflex zijn momenteel de gordijnen weer een grote trend. Gordijnen voor slaapkamer zijn momenteel helemaal in. Kies voor verduisterende gordijnen wanneer je je kamer donker wil hebben. De meeste mensen willen graag een donkere slaapkamer. Dat is s’avonds fijn omdat je dan sneller in slaap kunt vallen, maar ook s’ochtends omdat je dan later wakker wordt.


Om te voorkomen dat je hele slaapkamer super donker en ongezellig wordt, is het wel mooi om je donkere gordijnen te combineren met lichtere items. Vooral in de woonkamer en slaapkamer zijn gordijnen onmisbaar. Je wilt niet dat iedereen ’s avonds bij je binnen kan kijken en daarom sluit je de overgordijnen zodra het donker wordt en je binnen het licht aan doet. Bij Leen Bakker vind je werkelijk alles op het gebied van. Zo geniet je heel snel van je nieuwe gordijnen.


Ook in de kant en klaar collectie hebben we verschillende uitvoeringen.

Bijvoorbeeld donkere verduisterende gordijnen voor de slaapkamer. En lichte gordijnen voor de woonkamer. De kant en klaar gordijnen hebben een standaard maat van 140x2cm. Ze zijn gemakkelijk op maat te. Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt.


Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens. Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Kies gordijnen voor je woonkamer die passen bij de grootte van de kamer. In een grote woonkamer zijn extra lange gordijnen in donkere , volumineuze stoffen een goede keuze.


Ze hebben veel invloed op de sfeer in je interieur. Met een goede keuze van gordijnen kun je een vertrek een eigen uitstraling, stijl en ambiance geven. Er zijn ook andere redenen zijn om gordijnen te nemen.


Zwarte gordijnen zullen het licht als het ware absorberen en zal de ruimte kleiner maken wanneer u meer zwarte accenten in uw interieur heeft. De cominbatie van zwarte gordijnen en bijvoorbeeld witte muren zal de kamer een extra dimensie geven. Bij Voordeelgordijnen koopt u goedkope zwarte gordijnen voor een mooie prijs! Kleuren zoals u kunt zien op de foto: beige, bruin, groen, grijs.


Daar kun je zelf precies kiezen hoe je je gordijnen wil. Naast kleur en eventuele voering kun je kiezen voor verschillende soorten plooien. Een plooi bepaalt hoe de gordijnen hangen en kan nét dat beetje extra. Thuis had ik al tijden flink donkere gordijnen.


Maar aan de zijkanten en aan de bovenkant kwam er dus alsnog licht doorheen. Ik was dus nog niet tevreden. Ik heb heeeeel eventjes Spaanse rolluiken overwogen, maar omdat we veel in de tuin zitten en ik het toch niet mooi vind van buitenaf, zijn we voor Plisse gordijnen gegaan. Vind de beste selectie donkere gordijnen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit donkere gordijnen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. We zeggen het nog maar eens: overgordijnen zijn bepalend voor de sfeer in huis.


Denk goed na over de sfeer die u wilt creëren. Heeft u een grote ruimte en wilt u deze knus en behaaglijk maken? Dan zijn donkere gordijnen of gordijnen met een opvallend dessin een goede keuze.


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts