dinsdag 13 september 2016

Sigmatex superlatex matt ral 9010

Beschikbaar in heel veel kleuren. Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Alle varianten Sigmatex muurverf. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een matte verf.


Deze latex van Sigma is de crème de la verf onder de latex en tevens de meest verkochte muurverf van Sigma. Hoeveelheid kan u vermenigvuldigen met het te schilderen. Deze buitengewoon goede muurverf is universeel toepasbaar en is erg makkelijk te verwerken.


Sigmatex Superlatex Matt is perfect geschikt voor zowel de binnenmuren en plafonds als de buitenmuur. In vergelijking tot andere muurverven kunnen we garanderen dat jij met deze verf lekker makkelijk kunt schilderen. Gratis verzending vanaf €50.


Schilderen van min of meer poreuze (veelal steenachtige) ondergronden die voldoende droog en afgebonden zijn, zoals schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, beton en vezelcement en het overschilderen van oude muurverflagen. Kies dan voor een witte, lichte of donkere kleur en vul de kleurcode in. Gemakkelijk te verwerken en schrobvast. Weet je niet zeker of de kleur tot de witte, lichte of donkere kleur variant behoort? Sigmatex superlatex heeft een mooi eindresultaat en is makkelijk te verwerken.


De Sigmatex is niet voor niets onze bestverkochte buiten muurverf. Overtuig jezelf en probeer Matt 1dagen gratis uit. De Sigmtex superlatex matt is een vlekbestendige muurverf binnen en buiten muurverf. Het afwerken van wanden en plafonds. Universeel inzetbare muurverf op basis van kunstharsdispersie.


De verf is geschikt voor het schilderen van muren en plafonds, buitengevels en -muren en kan ook toegepast worden in vochtige ruimtes zoals garages, kelders, keukens en badkamers. U kunt de muurverf zowel binnen als buiten gebruiken. Geschikt voor stucwerk, baksteen, houten platen. Bovendien kunnen we de verf mengen in de RAL -kleur waar je naar op zoek bent. Wij gaan er meteen mee voor je aan de slag, zodat jij de verf van.


Bestel Sigmatex vandaag nog bij verf. Een universele, watergedragen muurverf, die u zowel binnen als buiten kunt aanbrengen. In de schilders branche spreken we van 1 wit als er geen extra pigment of pasta wordt toegevoegd door middel van de mengmachine. Het is dus echt standaard wit. Dit wordt ook wel zuiver wit genoemd.


Sigma Superlatex Matt liter is universeel inzetbare muurverf op basis van kunstharsdispersie. Deze goed bespuitbare verf met beste dekking kan binnen voor het afwerken van wanden en plafonds gebruikt worden, maar ook buiten! Deze muurverf is onder te verdelen in een matte , zijdeglans en semi-gloss variant. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Gelijkmatig opbrengen en verdelen.


Verdunning Alleen indien nodig voor grote vlakken, tot ca. Voor gebruik Verf goed roeren. Verf van topmerken zoals Sikkens, Sigma Coatings en Wijzonol voordelig online bestellen bij Verfcompleet.


Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts