dinsdag 13 september 2016

Design voorraadbussen

Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen. Bekijk onze topdeals en bespaar. Bespaar tot wel via kiesproduct. Alle voorraadbussen vind je op beslist.


Bestel simpel jouw keukengerei.

Mepal Modula Bewaardoos L. Speciale stickers om de inhoud van je voorraadsbussen aan te geven. We hebben ook blanco labels die te beschrijven zijn met krijtjes. Zo kun je alles in je keuken gemakkelijk opbergen én ziet het er ook nog eens super leuk uit. Met de verschillende designs en kleuren zit er altijd wel een voorraadbus bij die jij mooi vindt.


De collectie bestaat onder andere uit fruitschalen, klokken, spiegels en voorraadpotten in alle kleuren en maten. Design accessoires van Alessi. Doordat de voorraadbus doorzichtig is kunt u altijd goed zien wat er in zit.

Of je nou etensvoorraden wilt opbergen of kleine kantoorartikelen, alles kan met de voorraadbus van Zak! De bussen hebben een luchtdicht zegel dat vocht buitenhoudt en werken ruimtebesparend omdat ze stapelbaar zijn. Als je voor design kiest, kies je voor Zak! De voorraadbus heeft een inhoud van liter en afmetingen van 12x12xcm.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Verkoop vintage blikken online. Voorraadbussen koop je eenvoudig online bij bol. Creëer digitale en gedrukte posters, magazines, boeken, enz.


Deze vierkante voorraadbus heeft een inhoud van liter en is voorzien. Nieuw Labels voorraadbussen. De pot is gemaakt van roestvrij staal. Het design kenmerkt zich door het gebruik.


Woonaccessoires voor een vintage interieur in Dordrecht. Maak, preflight en publiceer documenten voor druk en digitale media. Grote collectie voorraadbussen hier!


Het vierkante handvat valt precies in de uitsparing van een bus die u erop plaatst.

Eenvoudig stapelbaar dus - slim in ruimte gebruik! Door de transparante uitvoering ziet u tevens direct wat erin zit. Opvallend is dat het deksel een scharnierdeksel is en niet, zoals we bij de andere merken zien, een los deksel.


Oude brocante set van vijf voorraadbussen van Brabantia voor Beschuit, Thee, Koffie, Suiker en Cacao. Vintage Brabantia set voorraadbussen voor Thee, Koffie, Suiker en Beschuit. Groot aanbod van hoge kwaliteit, binnen 2-werkdagen GRATIS verzonden vanaf € euro!


Sie verschliessen luftdicht und sind trotz des geringen Gewichts ausgesprochen belastbar und bruchsicher. Das transparente Material SAN ist lebensmittelecht,geschmacksneutral, spülmaschinen-, tiefkühl- und mikrowellengeeignet. Op het aanrecht staan elegante houten voorraadbussen bijvoorbeeld heel mooi.


Ze zorgen bovendien voor orde én wanneer je voor een hele serie van dezelfde potten of dozen gaat, ziet het geheel erg extra netjes uit. Koop voorraadbussen voor een eigen productielijn of laat de blikken bedrukken en geef ze weg als geschenk. Personaliseer je voorraadbus.


Onze voorraadbussen kunnen geleverd worden zowel met als zonder bedrukking. Pas ze bijvoorbeeld aan aan de huisstijl van jouw bedrijf. Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ!


De deksel kan bedrukt worden naar geheel eigen design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts