woensdag 7 september 2016

Levende muur

Levende muur

Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Ook verschillende soorten groenten kunnen prima groeien op de groene muur. Bekijk meer ideeën over Tuin ideeën, Verticale tuinen en Tuin.


Levende muur

Levend groene muren zijn een natuurlijke oplossing voor zowel binnen als buiten en een uitstekende basis voor een groen resultaat zoals bijvoorbeeld een natuurlijke afscheiding binnen een ruimtelijke omgeving. Wij bieden een breed gamma aan groene wanden voor zowel binnen als buiten. De bloemen aan de muur zijn zo gekozen dat de muur het hele jaar door ‘in bloei’ staat. Dan zie je je muur ook langzaam tot een levend geheel worden omgevormd!


Je ziet ze regelmatig in hipster café en bedrijven die hun logo in mos op de muur hebben hangen. Een levende mosmuur is heel mooi maar wel wat bewerkelijk. Ook: vegetatiegevel, geveltuin, levende muur (living wall), groene muur , vertical ecosystem, soms: begroeide gevel.


Levende muur

De bewegende muur was al te zien tijdens de open dag van het WKZ en het UMC Utrecht op zaterdag oktober. Reden voor het invoeren van de ‘ levende muur ’ is dat bij een radiologisch onderzoek patiënten, vooral kinderen, vaak angstig en gespannen zijn over wat hun te wachten staat. Het is een groot apparaat in een redelijk klinische ruimte. We weten niet wat deze muren kosten, maar we hebben wel een andere site gevonden van een bedrijf die wanden maakt van mos: Mr.


Nog veel meer mospanelen, en moskunstwerken zijn hier te bekijken en kopen op Etsy. We vonden er onder andere het onderstaande prachtige paneel van levend mos. Niet goedkoop, maar wel zeer gaaf!


Stel online uw moswand of mosschilderij samen en bereken direct uw prijs. Verticale plantenwanden, een levende groene muur , groene schilderijen of moswanden creëren een maximale beleving van groen in de binnenruimte. Misschien wel het belangrijkste voordeel is dat een groene muur erg mooi staat. Een verticale plantenwand heeft vele voordelen. Het voegt echt iets toe aan de ruimte.


Bekijk en ervaar uw badkamer ontwerp in een virtuele ruimte op ware grootte door ons unieke presentatieconcept op onze Levende Muur ! Tegels en sanitair worden op indrukwekkende wijze getoon en met slechts enkele muisklikken ontstaat uw nieuwe badkamer op ware grootte. Midden tussen de bomen in Het Gooi staat de luxe villa van Koen Gubbels. Negen jaar geleden stond hier op een kavel een kleine bungalow. Met een architect bedenkt Koen hoe het huis eruit moet komen te zien. Hij heeft veel wilde ideeën, zoals een vijver door het huis heen en allerlei gekke.


Installeer je levende muur. Afhankelijk van de grootte en het gewicht van je pallet, heb je mogelijk een hulpje nodig om je levende muur efficiënt en veilig te installeren. Houd de achterkant van je levende muur zo dat deze uitgelijnd is met de afmetingen die je eerder op de muur hebt getekend. Deze groene muren absorberen geluid en zijn een echte eyecatcher voor uw kantoor.


Er kan een keuze gemaakt worden uit een groot assortiment interieurplanten. Beschikken over een speciaal irrigatiesysteem. Als het juiste licht aanwezig is kan iedere plant groeien in deze levende groen muur.


Levende muur

De mobiele groene wand of de zogeheten ‘ levende scheidingswand’ neemt enorm in populariteit toe, mede door de bewezen positieve effecten van het gebruik van planten in woon-, werk- en leeromgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts