vrijdag 9 september 2016

Vouwgordijn 90 breed

Vraag een gratis monster aan. Neem dan contact met ons op. Wilt u eerst zien wat u krijgt? Bestel dan een gratis monster. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Geef jouw woonruimte een warme uitstraling met het OK vouwgordijn lichtdoorlatend wit 90x175cm. De katoenen stof van het vouwgordijn hangt gedrapeerd naar beneden.


Dit geeft een romantisch effect geeft. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Bij Karwei vind je een ruim assortiment kant en klaar vouwgordijnen.


Vouwgordijn 90 breed

Wil je liever zelf een vouwgordijn samenstellen? Stel hem samen met de configurator van KARWEI. Een vouwgordijn is een eenvoudige vorm van raamdecoratie, stijlvol en toepasbaar in diverse interieurstijlen. De gordijnen rollen niet op maar vouwen op, vandaar de naam. Wanneer je vouwgordijnen gaat kopen houd dan rekening met de functie van de kamer.


Vouwgordijnen zijn herkenbaar aan de horizontale vouw in de stof. Vergelijk alle vouwgordijn breed aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie. Met dit lichtdoorlatende vouwgordijn geef je jouw interieur een warme en sfeervolle uitstraling. De lichtdoorlatende stof zorgt voor een natuurlijke lichtinval, maar biedt voldoende privacy.


Vouwgordijn 90 breed

Het vouwgordijn hangt door de geïntegreerde baleinen altijd mooi strak. Maak het extra knus door vouwgordijnen te combineren met overgordijnen. Wil je vouwgordijnen gebruiken om je slaapkamer te verduisteren? Laat dan je vouwgordijnen voeren.


Stel uw vouwgordijn op maat naar wens samen. En wanneer je wilt dat je vouwgordijn aan beide kanten wat over je muur valt, dan kies je een maat die precies zo groot is als jij dat wilt. Dit rolgordijn is in meerdere formaten bij Raamdecoratie. Maten x 2en 90x2zijn veel gekozen formaten.


Echter hebben wij meerdere hoogtes en breedtes in onze collectie. Zit de gewenste maat voor jou hier niet bij? Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. Wit vouwgordijn van 1 polyester.


Zoek naar vouwgordijn breed op Kelkoo. Inhoud verpakking: schroeven, pluggen, montagesteunen, kindveiligheidsclip en montagehandleiding. Het gordijn zorgt dat er minder daglicht binnenkomt en geeft privacy omdat mensen van buiten niet rechtstreeks naar binnen kunnen kijken.


Bij een vouwgordijn wordt de stof afgewerkt met baleinen. Vooral in woonkamers met natuur- en grijstinten komen ze mooi uit. De baleinen zorgen ervoor dat de stof zich sierlijk kan opvouwen. Een vouwgordijn kan middels een ketting (traditionele bediening) of handgrepen (top down bediening) geleverd worden. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Met baleinen wordt het doek gelijkmatiger opgevouwen. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Er bestaan vouwgordijnen met baleinen aan de achterkant en voorkant. Wanneer de baleinen aan de achterkant zitten, tegen de raamkant, geeft dit je vouwgordijn een strak en modern uiterlijk.


Bij vouwgordijn met baleinen aan de voorkant, de kamerkant, zie je de baleinen juist zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts