woensdag 14 september 2016

Tegeltje met tekst

Bestel of kom langs in Dalen! Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels. Deze tegeltjes kunnen worden voorzien van je eigen tekst. Tegels voor de laagste prijs. Een tegeltje met tekst is leuk om aan de muur te hangen.


Elke tekst kunnen wij op een tegeltje drukken. Als tekst voor op een tegeltje kun je denken aan een spreuk of een gedichtje. Welkom bij de grootste tegeltjes webshop van Nederland! Delfts Blauw tegeltje bedrukken met eigen opdruk.


Gemakkelijk in heldere stappen kan iedereen een tegeltje maken. Op werkdagen voor 16u bestel dezelfde dag verzonden! We werken met een enthousiast team om jouw ideale product te realiseren. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen!


Uw tegeltje op werkdagen voor 13:uur bestellen is dezelfde dag nog met PostNL mee. Kijk ook eens op de site Leukkratje. Een tekst tegeltje is ook leuk op een hollands tegeltje of op delftsblauwe tegeltjes.


Een hollands tegeltje is eigenlijk het meest gebruikte tegeltje , een hollands tegeltje kan ook bedrukt worden met tekst en foto. We hebben binnen onze webwinkel vele soorten hollandse tegeltjes die bedrukt kunnen worden. Als je bij ons een tegeltje bestelt, heb je de garantie dat het tegeltje van hoge kwaliteit is.


Tegeltje met tekst

Dit kunnen wij garanderen, doordat we elk tegeltje bakken op 2graden. De afbeelding, tekst of een logo, wordt dus echt ín het tegeltje gebran waardoor het lang meegaat. Binnen deze categorie kunt u een keuze maken uit verschillende tegeltjes, de tegeltjes zijn genummer het meest populaire tegeltje staat bovenaan, dit is tegeltje nr23. Al eens gedacht aan een fantastische spreuk op een mooie mok? Ga naar de website om mokken te bedrukken met een tekst of een mooie mok met foto.


EEN LEUKE SPREUK OP EEN TEGELTJE ? Ontwerp uw eigen tekst sticker. U ziet direct het resultaat. Geef nu een tegeltje met uw eigen tekst ! Dit wordt ook wel een tegeltje met tekst genoemd of een tekst tegeltje. Het leuke is dat vrijwel elke tekst , bijvoorbeeld een spreuk of een mooie wijsheid op een tegeltje bedrukt kan worden.


Tegeltje met tekst

Het is ook een leuk aandenken, voor een vertrekkende collega, om hem een als aandenken, naast de envelop met gel een tegeltje mee te geven. Ook kunt u een eigen verzonnen tekst op een tegeltje laten bedrukken. Wil je graag een tegeltje bedrukken met tekst of je eigen foto? Dan helpen we je graag verder. Zo kan je bijvoorbeeld een tegeltje bedrukken met tekst in kleine en grotere aantallen in elk gewenst design.


Op deze pagina kom je alle informatie tegen over een tegeltje bedrukken met tekst. Leuk delftsblauw tegeltje om kado te geven bij een geboorte of voor elke andere gelegenheid. De delftsblauwe tegel wordt op 2graden Celsius gebakken, dus kras- en vochtbestendig. De leukste teksten op de mooiste tegeltjes.


Tegeltje met tekst

Een uniek bedrukt antiek tegeltje voor maar € met je eigen tekst of foto. Zodra je het tegeltje in de software geopend hebt kun je beginnen met het toevoegen van tekst. Via de ingebouwde tekstverwerker kun je het tegeltje vullen met persoonlijke teksten , leuke spreuken of uitspraken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts