maandag 5 september 2016

Witte trap

Bekijk ons gehele tuinaccessoires ssortiment online. Heb je een witte trap in huis? Dan wil je deze ook écht wit houden.


Lees de beste tips voor onderhoud en traprenovaties van witte trappen op onze blog. Witte trap : schilderen of bekleden? Kies jij voor een witte trap of een trap in een andere lichte kleur, dan heb je de keuze uit verschillende materialen.

De materiaalkeuze is belangrijk, want op een witte trap zie je alles. Vermijd daarom materialen die lastig te reinigen zijn, zoals wit tapijt. Een witte trap onderhouden. Het ziet er chique uit en daarnaast oogt het ruimtelijk en fris.


Maar wit is wel een besmettelijke kleur, dus wordt dat voor altijd zonder schoenen de trap op? Nee hoor, een witte trap onderhouden is best te doen! Kies voor licht en ruimte met een witte trap uit de collectie van genico.


Neem een kijkje naar onze collectie witte trappen en vraag nu je offerte aan! Zo is een trap uit laminaat een stuk eenvoudiger mooi te houden dan bijvoorbeeld een trap uit massief hout.

Maar ook een trap bekleed met wit tapijt is verre van ideaal. Denk daarom goed na over het materiaal dat je kiest voor je trap. Zonder schoenen de trap op.


Wie een prachtige witte trap heeft geplaatst, gaat er maar beter verstandig mee om. Koop en verkoop witte trap eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Dewitte trappen , uw vakman voor stalen trappen en maatwerk.


Toch heb je misschien je twijfels over de praktische kant van een witte trap. Is een witte trap niet moeilijk te onderhouden? Wij bieden je een antwoord.


Het liefst kies je een sterke twee componenten reparatie vuller aangezien die harder worden. Als je een trap moet schilderen die dagelijks meerdere malen belopen wordt dan is de kwaliteit van de trapverf extra belangrijk. In dat geval kan een witte trap zoals eerder reeds aangegeven wel degelijke een mooie, visuele meerwaarde betekenen voor je interieur. Hoeveel kost een traprenovatie witte trap uitvoeren?


Het is onmogelijk om zomaar aan te geven met welke kosten je rekening dient te houden voor wat het uitvoeren van een witte trap traprenovatie betreft. Baby set de kinderstoel is van het nieuwe model, dus ook de newborn set past er op. Zo goed als nieuw Ophalen. De trap is vaak het eerste wat je ziet als je een woning binnenloopt.


Het is een belangrijk onderdeel in de uitstraling van het gehele interieur.

Ziet jouw trap er dus niet meer als nieuw uit, is hij beschadigd of wil je hem gewoon in een nieuw kleurtje steken? Door je trap te schilderen geef je hem een compleet nieuwe en frisse look. Het schuren, ontvetten en stofvrij maken van de trap : Het schoonmaken van de trap doet u eenvoudig door het oppervlak af te nemen met warm water en een klein beetje ammonia. Hierna is uw trap helemaal gereed voor een nieuwe verflaag. U kunt natuurlijk kiezen voor een neutrale kleur wanneer u uw trap laat verven, zoals wit , grijs.


Traptreden vragen door het intensieve gebruik om een slijtvaste, sterke verf. Histor Perfect Base trapverf wit 7ml is dan ook uitermate geschikt voor uw trap , vloer of plinten. De trapverf is watergedragen en erg snel droog, zodat u de trap snel weer kunt gebruiken.


Wanneer de trap in de hal van de woning geplaatst wordt, kiezen de meeste mensen voor een gesloten trap. Wordt de trap bijvoorbeeld in of aangrenzend aan de woonkamer geplaatst, dan wordt vaak gekozen voor een open trap. De kosten voor stootborden van een houten trap variëren tussen € 1en € 2per trap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts