maandag 5 september 2016

Nachtkastje zwart wit

Ontdek ons unieke assortiment nachtkastjes. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget.

Ruime keuze en scherpe prijzen. Witte Nachtkastjes online bestellen. Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Een nachtkastje met extra opbergruimte is fijn als je veel spullen hebt. Kies je voor een dicht kastje, dan verstoffen je boeken en andere spullen niet. Een bijzettafel kan je ook gebruiken als nachtkastje , en andersom!


Plaats ‘m naast je favoriete fauteuil of zet ‘m in de hoek van de kamer met een grote plant erop. Op zoek naar een Zwart Nachtkastje ?

Zwarte Nachtkastjes koop je eenvoudig online bij bol. Zet een zilveren industriële lamp op een donker of zwart nachtkastje en creëer een mooi contrast. Zo kan je nachtkastje een basis zijn voor verschillende stijlen, of meer een eyecatcher als je voor een unieker design gaat.


Naast dat je nachtkastje handig is, kan het ook een verrijking van je slaapkamer interieur zijn. De handigste en mooiste nachtkastjes vind je in onze webshop! XL Nachtkastje met lade wit. Goossens Nachtkastje Moto in.


In je slaapkamer wil je een rustige sfeer neerzetten. Houd daar rekening mee als je nieuwe nachtkastjes gaat kopen en kies voor een nachtkastje wat past bij de stijl van jouw slaapkamer. In het aanbod van Leen Bakker vind je nachtkastjes in verschillende stijlen en soorten voor een verrassend lage prijs.


Vaak heb je een nachtlampje dat ergens op moet staan en moet de wekker een plekje krijgen. Misschien lees je graag in bed en komt een nachtkastje met lades goed van pas. Bij JYSK vind je een ruim assortiment zwarte , houtkleurige of witte nachtkastjes in diverse soorten en maten voor een lage prijs. Oplossingen voor nachtkastjes in kleine slaapkamers. Wanneer je een kleine slaapkamer hebt met weinig ruimte naast het be is het soms niet mogelijk om er ook nog een nachtkastje naast te plaatsen.


Kies dan bijvoorbeeld voor een klein krukje of hang een wandplank op ter hoogte van waar je het nachtkastje zou willen plaatsen. Het voordeel van nachtkastjes is dat ze de juiste hoogte hebben ten opzichte van het bed. Daarnaast is een nachtkastje vaak voorzien van lades of een deurtje met plankjes waardoor je er wat extra spullen in op kunt bergen.


Gunstig geprijsd en gratis geleverd!

Kies uit producten vanaf € 299. Bestel Nachtkastje Zwart bij fonQ. Meubella heeft verschillende stijlen nachtkastjes. Voor ieder interieur bestaat een passend nachtkastje.


Onze nachtkastjes zijn van goede kwaliteit en ook nog eens snel leverbaar. Heb je een vraag over onze nachtkastjes , gebruik dan ons contactformulier voor een snelle reactie. IKEA - SETSKOG, Nachtkastje , zwart , Het nachttafeltje staat op wielen en is daardoor makkelijk te verplaatsen. Je kan het nachtkastje gemakkelijk wegrollen als je de slaapbank wilt omtoveren tot slaapbank of bij spullen onder het bed wilt komen.


Met een open nachtkastje creëer je een minimalistische uitstraling. Ga je liever voor een bijzettafel als nachtkastje ? Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Bekijk alles met nachtkastjes wit ! Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Een lampje, een wekker, je mobiele telefoon, een boek waar je nog even in leest voor je gaat slapen, misschien je bril of een glaasje water: op nachtkastjes kun je van alles en nog wat kwijt. Je merkt pas hoe vanzelfsprekend zo’n kastje is als je ergens anders slaapt tijdens een vakantie of logeerpartij. Ralf nachtkastje met lades, zwart en hout. Verder afgewerkt in de populaire zwarte kleur.


Eenvoudig en simpel design, bestel snel als nieuw stel! Het nachtkastje is zwart , maar heeft als speels detail de beide lades in houtkleur met een rond gaatje als opening. Lekker wat extra opbergruimte door de.


Het moderne ontwerp is een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. De levering bevat nachtkastjes. Ben je op zoek naar een houten nachtkastje , zwart nachtkastje , zwevend nachtkastje of een wit nachtkastje ? Leg nog wat statement-kussens uit onze collectie op bed en je slaapkamer is helemaal af! Voor alle soorten stijlen vind je bij ons een passend nachtkastje. We hebben bij Beter Bed bijvoorbeeld een uitgebreide collectie witte nachtkastjes.


Die passen in elk interieur en zijn erg handig. Veel van onze witte nachtkastjes hebben handige lades. Dan kun je gemakkelijk je boek, bril of tijdschrift opbergen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts