woensdag 28 september 2016

Plakfolie kleur

Plakfolie kleur

Zelfklevende plakplastic voor het beplakken van keukenkastjes, meubels en koelkast. Bespaar tot wel via kiesproduct. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Deze plakfolie kan bv toegepast worden op deuren, kasten, balies, keukenkastjes, etc.


Plakfolie kleur

Verkrijgbaar in veel uni kleuren maar ook in vele dessins zoals hout, marmer, steen en allerlei andere motieven. Met plakfolie creëert u voordelig en snel een geheel nieuwe look! Op zoek naar plakplastic in een bepaalde kleur ? Wij hebben ons hele assortiment plakfolie en raamfolie op kleur gesorteerd!


Je vindt het hier allemaal! Plakfolie in effen kleuren kopen? Kleurfolie plak je bijvoorbeeld op keukenkastjes, op kastplankjes, op een tafelblad of bureau, op deuren, op kozijnen en gladde muren en zelfs op woonaccessoires die beplakt kunnen worden. Zoek je plakfolie in een effen kleur ? Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal.


Plakfolie kleur

Niet alleen plakfolie met een realistische opdruk is verkrijgbaar bij Stickermaster maar ook plakfolie met felle kleuren , opvallende en drukke motieven. Deze folie is perfect geschikt voor het opvrolijken van bijvoorbeeld een babykamer of kinderkamer. Dhz zelfklevende folie is voordelig en in diverse kleuren verkrijgbaar. Kleurmijninterieur is specialist in wand- en raamdecoratie. Deze uni zelfklevende folie is verkrijgbaar in vele RAL kleuren (benaderingskleuren).


De plakfolie is zowel binnen als buiten toepasbaar. Dikte afhankelijk van de soort - 1micron. Geschikt voor sommige printers en plotters. Krimptolerantie -. Er is geen verschil tussen raamfolie en glasfolie. Wat is het verschil tussen raamfolie en plakfolie ? Speciale toepassingen zoals voor een kant-kiep raam, serres, dakramen ed zijn mogelijk.


Evenals bijzondere details om het product geheel eigen te maken. Denk aan speciale stiksel bij een lamel, een houten onderlat bij een rolgordijn, meerdere kleuren lamellen in gordijn etc. Blauw, roo geel en groen, deze kleuren kom je tegen in deze categorie met effen gekleurde plakfolies.


Maar niet alleen deze kleuren , nog veel meer kleuren ! Of met welke folie jij je tv meubel gaat versieren. Natuurlijk zou je ook proefstaaltjes kunnen bestellen om mee te knutselen! Wij verkopen diverse merken plakfolie in onze webshop. Te bestellen online per meter op deplakplasticsite. Gratis verzending vanaf euro.


Of ben je eerder op zoek naar een hip en vrolijk plakfolie voor een ander creatief doel? In de categorie hip plakfolie hebben we een selectie gemaakt van deze plakfolies. Je kunt ook zoeken in één van onze verdere categorieën. Bovengenoemde plakfolies zijn zowel in hoogglans als in matte uitvoering leverbaar.


Bovendien is plakplastic ook als bescherming voor je tafelblad erg geschikt. En zo zijn er nog veel meer creatieve toepassingen te bedenken voor plakplastic en meubels. Denk hierbij aan een deur, een bar, een vensterbank, een tafelbla keukenkastjes of bloemenvaasjes.


Alle producten worden op maat gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts