dinsdag 20 september 2016

Stolp met voet

Stolp met voet

Kies uit producten vanaf € 199. Voor 23:bestel is morgen thuis! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Metz. Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Stolp met voet

Alle Merken - Snelle Levering - Bestel Nú! Onze stolpen zijn van hoge kwaliteit glas en met zwart gelakte voet. Met kerst creatief te gebruiken, glazen schaal op voet met stolp. Aan de rand een klein chipje eraf.


Oude glazen stolp op marmeren voet - Glas en marmer. Ronde stolp van transparant plastic met losse voet en topplaat van MDF. Wordt gebruikt als kleine display voor diverse decoraties. Vanuit de voet (Ø cm) kan een lichtslinger op batterijen worden aangebracht (niet inbegrepen). Irish Coffee glas met een inhoud van cl.


Stolp met voet

Van het merk Durobor, extra sterk glas. Het glas is erg goed bestand tegen warmte en voorzien van een sierlijke voet. Glazen stolp met voet groter model. Wij hebben ook nog andere modellen vraag naar onze. Je zult zien dat je met een stolp een prachtig design effect en unieke touch geeft aan je interieur.


De decoratieve voorwerpen onder de stolp kan je variëren, zodat je interieur matched met het seizoen. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Vandaag bestel morgen in huis. De glazen stolp met voet zet decoratieve elementen perfect in scène. Ze kan seizoensgebonden gedecoreerd en naar believen gevuld worden. Mooi decoratief artikel om in elkaar te knutselen, om je huis te decoreren en te versieren. Prachtige antieke stolp uit mondgeblazen glas, met houten voet en rood lint.


Zeer geschikt om mooie voorwerpen of dierbare herinneringen in te presenteren. Het houten onderbord is hier en daar wat bijgewerkt, maar het geheel is gezien de leeftijd in mooie staat. Een stevige stolp , gemaakt van transparant kunststof, met een zwart voet , eveneens gemaakt van kunststof.


Met zijn retro jaren vijftig styling is deze glazen taartschaal, staande op een chique glazen voet , een waar troonstuk voor al het lekkers je je gasten aan wilt bieden. Zowel de voet , het plateau als de stolp zelf zijn vervaardigd uit het hoogwaardige glas. Niet alleen stevig, maar ook nog eens elegant afgewerkt.


IKEA - ARV BRÖLLOP, Serveerschaal op voet , met stolp , helder glas, Voor het feestelijk serveren van bv. Was dit product voor het eerste. Een stolp met een gouden knop en haak, gemaakt van echt mineraal glas, op een zwarte voet , gemaakt van noten hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts