woensdag 1 maart 2017

Tuinbeeld leeuw

Unieke tuinbeelden tegen een scherpe prijs. Ontdek ons aanbod en bestel online! Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Alle tuinbeelden vind je op beslist. Bestel snel jouw tuindecoratie.


De leeuw symboliseert moed.

Dit tuinbeeld is leverbaar in zowel een linkse als rechtse uitvoering. Ook leverbaar als set Daarnaast zijn de leeuwen als set van twee te bestellen. Deze set bestaat zowel uit een linker als rechter uitvoering. Prachtig beeld van een indrukwekkende zittende leeuw.


Gegoten met de hand en prachtig afgewerkt met diverse details. Doordat het beeld gepatineerd is ontstaat er een mooie dieptewerking en komt het helemaal tot leven. Deze grote leeuw zal zeker indruk maken Een beeld in de tuin stelt toch vaak een lieflijk tafereeltje voor, met een boerderijdier, een kind of een vogel.


Als u op zoekt bent naar een tuinbeeld dat iets meer indruk achterlaat, dan is deze prachtige leeuw perfect voor u! Als u een tuinbeeld leeuw bij ons koopt, bent u in ieder geval verzekerd van een beeld dat jaren meegaat.

Betonnen beelden hebben namelijk enkele voordelen die andere tuinaccessoires niet hebben. Tuinbeeld van een mega grote betonnen leeuw. Terug naar het vorige overzicht Kunststof, polyester en polyresin decoratiebeelden. Leeuw 50mtr lang prijs € 2,00. De trotse houding en stevige lichaamsbouw van dit leeuwenbeeld stralen autoriteit en controle uit.


De kop met lange manen, de stevige klauwen onder het gespierde lichaam van deze leeuw , alles is mooi tot in detail uitgewerkt. Of wat dacht u van een betonnen tuinbeeld van een dier? Kies voor een leeuw , eekhoorn, duif of juist een aandoenlijke hond.


Hebt u altijd al gedroomd van een mooie fontein in de tuin? Dan kunt u kiezen uit diverse fonteinen in verschillende designs. Ook deze betonnen tuinbeelden hebben we voor u beschikbaar.


De grootste collectie tuinbeelden hier! Vind hier alle deals in National! Perfect voor in de tuin of binnenshuis. Van hoogwaardige kwaliteit en leuke. Dierenbeelden van eekhoorn tot leeuw.


Zo zijn er dieren verwerkt die juist zeer krachtig en sterk ogen, terwijl we ook beelden hebben die een bepaalde zachtheid en aandoenlijkheid uitstralen. Dat heeft onder andere te maken met het type dier waar een tuinbeeld van beschikbaar is.

Grote boeddha xxxl 155cm,Buddha zittendiverse kleuren. Tuindecoraties en tuinbeelden kopen online bij GerichteKeuze! In onze webwinkel vind je een uitermate breed aanbod van huis en tuindecoratie beelden en kan ook jij alle soorten tuinbeelden kopen op een eenvoudige, snelle en veilige manier. Wij stellen ons assortiment met zorg samen. Daarbij zijn wij de grootste aanbieder op het gebied van weerbestendige tuindecoratie.


Het overgrote deel van onze beelden kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Bent u een echte dierenvriend? Op deze pagina vindt u een groot assortiment dierenbeelden voor in de tuin.


Of u nu dol bent op schapen, dolfijnen of honden, in dit grote aanbod dierenbeelden vindt u zeker een tuinbeeld van lievelingsdier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts