dinsdag 2 oktober 2018

Vlaggenstokhouder groen

Vlaggenstokhouder groen

Beschikbaar in diverse designs. Kwaliteit voor de beste prijs! Caseshoesjes voor al uw apparaten. Plaats een oude vlaggenstok in één van onze klassieke vlaggenstokhouders met franse krullen en ornamenten voor exclusieve look. Bestel nú online via Beslist.


Daarnaast kunt u onze vlaggenstokhouders met franse lelies kopen in de kleuren zwart of antiek groen , toepasbaar voor elk type woonhuis en gevel. Gietijzeren vlaggenstokhouder - groen - gietijzer. Degelijke gietijzeren vlaggenstokhouder groen.


In de kleur donkergroen en roestbruin. Het groene model is tevens voorzien van een tekst. De vlaggenstokhouder kan met schroeven aan de muur bevestigd worden.


U vindt bij ons zeker de vlaggenstokhouder die u zoekt! Zo hebben we houders van kunststof, aluminium en gegalvaniseerd staal. Wilt u meerdere vlaggenstokken in één houder kunnen steken?


Kies dan voor de drieling vlaggenstokhouder ! De maten van deze vlaggenstokhouder zijn 3mm hoog 1mm breed en 1mm diep. Vlaggenstokhouders en meer. De kleur van deze vlaggenstokhouder is groen. Alles is uit voorraad leverbaar en wordt gratis verzonden beschikbaar in de kleuren:- groen -zwart.


Vlaggenstokhouder groen

Vierkante vlaggenstokhouder design te koop bij Nostalux. Deze vierkante vlaggenstokhouder design is leverbaar in het groen , zwart en antractiet. Heeft u duurzame vlaggenstokhouders nodig? Het materiaal is gietijzer in de kleur oud-Hollands groen.


Diverse maten en uitvoeringen Andries de Jong heeft ze in verschillende kleuren, vormen, maten en zijn bovendien leverbaar in aluminium, RVS en gegalvaniseerd staal. Elke vlaggenstokhouder is stevig aan een gevel, vloer of muur te bevestigen. Deze prachtige design vlaggenstokhouder is van aluminium vervaardigd en heeft een strakke vormgeving. Een gegarandeerd KS kwaliteitsproduct. Leverbaar in het groen , zwart en antraciet.


Vlaggenstokhouder groen

Eenvoudig aan de muur te bevestigen, schroefgaten. Bij Nostalux shop je de mooiste ornamenten voor rondom uw huis er staat een uitgebreide collectie vlaggenstokhouders online. Van kleine stijlvol vormgegeven vlaggenmasthouders tot grote decoratieve vlaggenmasthouders voor aan de muur, ook geschikt voor bedrijfspanden.


Een sieraad voor aan de gevel. Uiteraard verkopen wij ook bij iedere vlaggenstokhouder een bijpassende vlaggenstok en vlag. Deze KS Verlichting Klassieke vlaggenstokhouder Flag kunt u laten bezorgen of afhalen. Bezorging bij u thuis, op het werk of bij de buren.


Bloembinderij Karel Smits de bloemist voor Venlo heeft ook een groot assortiment vlaggenmasten in de online shop maar ook in de winkel in Belfeld Limburg kom gerust. Hoogte cmKleur: donker groen of zwartvlaggenmasthouder vlaggenstokhouder vlaggenhouder vlaggenstok vlaggenmast Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Op zoek naar Talen Tools vlaggenstokhouder ? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. De diameter van het gat is 30mm.


Zoek je een stevige vlaggenstokhouder met een neutrale look? Dan is deze vlaggenstokhouder perfect voor jou. De houder is gemaakt van stevig aluminium met een grijze kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts