donderdag 11 oktober 2018

Piet van eek

Het is Sale bij de Bijenkorf! Shop bij de grootste online sportwinkel van Nederland. Dé webshop voor topmerken. Korting op Vans Collectie. Shop het grote Aanbod Vans Schoenen bij Nelson.


Stel uw vraag of vraag een offerte aan Je naam (verplicht) Je e-mailadres (verplicht) Je telefoonnummer.

If you are taking the north ring roa take the service road immediately after the railway overpass. At the Zwaanstraat intersection, turn right and then take a left at the newly built roundabout onto Halvemaanstraat. You will see Piet Hein Eek on your right after 1metres.


PRODUCTIE VAN PIET HEIN EEK B. Zijn strategie om van alles zelf in de hand te houden zie je terug in zijn imposante pand in Eindhoven. De geur van hout in de werkplaats komt je bij binnenkomst tegemoet. Hierbij ontmoette hij Jan des Bouvrie, die hem op het commerciële vlak verder op weg hielp.


In een tijd van overdadigheid koos hij voor simpel materiaal en een sobere vormgeving. Shop Vans tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting!

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Trendy schoenen tegen superprijzen. De laatste lifestyletrends. Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit!


Klik en shop eenvoudig bij OTTO! Ontdek de gehele collectie van Vans op bever. Bever dé buitenwinkel van Nederland. Gratis verzending vanaf €euro. Een van Nederlands succesvolste ontwerpers is Piet Hein Eek.


Ooit de man van de sloophouten interieurs maar inmiddels wereldwijd herkend en erkend met een divers palet aan ontwerpen en producten. Zelfs Ikea heeft een speciale Piet Hein Eek collectie. Piet Hein Eek heeft zelf een grote mooie Fabriek in Eindhoven met een heel aantal personeelsleden. Piet Hein Eek is dan ook erg succesvol en heeft een geheel eigen stijl die je eigenlijk direct herkent. Tegenwoordig is in zijn fabriek zelfs een hip restaurant gevestigd.


Meer over de fabriek van Piet Hein Eek zie je in onderstaand filmpje. Het uit de jaren vijftig van de vorige eeuw daterende gebouw is nu onderkomen van de internationaal befaamde ontwerper Piet Hein Eek. Naast de werkplaats is er een showroom voor de collectie en een groot restaurant.


De Nederlandse ontwerper Piet Hein Eek verwierf landelijke bekendheid met zijn meubilair en woonaccessoires van sloophout.

Hoewel zijn ontwerpen van sloophout inmiddels een iconische status hebben verworven, heeft Piet Hein Eek veel meer in zijn mars dan het werken met sloophout. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Bekijk alles met piet hein eek ! Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts