woensdag 3 oktober 2018

Wereldkaart voor op de muur

Zoek naar wereldkaart muur op de nieuwe KensaQ. Eten bestellen doe je gemakkelijk online bij De Muur in Putten! Nederlan Europa en de wereld. Koop nu en bespaar geld vandaag.


Profiteer van deze aanbieding!

De plaat is gemaakt van textiel (daarom noemen wij deze ook wel textielposter!) en is verkrijgbaar in populaire formaten. Bovenal is het ook helemaal in om een prachtige wereldkaart aan de muur te hangen. Sla dus twee vliegen in één klap en haal al vanaf € 2een leerzame en decoratieve schoolplaat met wereldkaart op muur in huis! Een wereldkaart voor aan de muur is een prachtige manier om je huis te decoreren.


Zo’n kaart past in elke ruimte. Je kunt ‘m bijvoorbeeld in de woonkamer boven de bank hangen of aan de slaapkamer muur. In onze collectie vind je verschillende soorten wereldkaarten.


Deze houten wereldkaart van hoge kwaliteit is verkrijgbaar in diverse houtsoorten en twee formaten.

Het is een prachtige, luxe wereldkaart op hout voor aan de muur , in groot formaat en mooi afgewerkt. Op de wereldkaart van hout zijn bovendien de landgrenzen ingegraveerd. De onderdelen van de wereldkaart XL worden rechtstreeks op de muur geplaatst.


Hierdoor ontstaat er een mooie schaduwwerking op de muur. De extra grote wereldkaart vormt daarmee een echte eye-catcher in ieder interieur. Elk jaar staat er weer een nieuwe verre reis op mijn planning. Zo nu en dan pak ik daarom de wereldkaart erbij om ideeën op te doen voor de volgende bestemming. Normaal zoek ik dan gewoon op internet een wereldkaart op , maar wat dacht je van een grote kaart voor op de muur ? Dé interieurtip voor echte globetrotters!


De collectie Landkaarten bij Werk aan de Muur staat vol landkaarten, wereldkaarten en plattegronden. Kies voor een klassiek interieur een ouderwetse landkaart zoals je deze nog van de lagere school kent. Zoek je een kaart bij een strak en modern interieur, dan zijn creatieve typografische wereldkaarten , zoals de werken van Stef Van Campen. Op een wereldkaart met kraslaag kun je bijhouden welke landen en steden je al hebt bezocht. Je ziet meteen waar je al bent geweest en kunt gemakkelijke nieuwe reizen of stedentrips plannen.


Voor kinderen is het een speelse manier om de wereld beter te leren kennen. Of droom je ervan om te reizen?

Dan is dit echt iets voor jou. Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging.


Welke soorten wereldkaarten voor aan de muur zijn er? Het hoort bij de moderne reiziger. Je hebt ze in alle soorten en maten, alsook in. Om eens anders naar je muur te kijken, mijn zoon zijn kamer was toe aan iets moois waar hij van kan leren.


En dat doen we graag met mooie platen zoals deze vintage wereldkaart voor aan je muur waar je uren naar kan kijken omdat hij zo mooi is. Deze coole wereldkaart lijkt op de ouderwetse wereldkaarten van vroeger bij Aardrijkskundeles. Met een levensgrote wereldkaart op de muur zal je zoon of dochter zich goed vermaken. Op hun eigen kaart kunnen ze bijhouden waar ze op vakantie zijn geweest.


De muurstickers van wereldkaarten zijn er in vele soorten. Voor de iets oudere kinderen zijn de gedetailleerde kaarten het interessants. Het geeft een nieuwe en frisse blik op de wereld en zorgt voor instant inspiration. Wat je nog meer kan doen is, als het een wereldkaart is, overal waar jij bent geweest, om daar iets van vlaggetjes in te prikken. Het leuke van een wereldkaart is dat het mensen van over de hele wereld aanspreekt.


Daarom een perfect item om in vrijwel elk type interieur op te nemen. Zeker wanneer de wereldkaart is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig hout. Wereldkaarten en landkaarten op canvas,.


Mooi op de Muur heeft een ruim aanbod in huis, dat eenvoudig te bestellen, maar ook vast te bekijken is via onze webshop. Want: Mooi op de Muur betekent meer voor je. Bij ons is het voor jou ook mogelijk om op afspraak de gewenste muursticker uit het assortiment te laten maken terwijl je ter plekke een kopje koffie of thee nuttigt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts