vrijdag 19 oktober 2018

Gebreide sprei

Gebreide sprei

Koop vandaag nog de mooiste Sprei. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Ontdek assortiment Spreien. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Bespaar tot wel via kiesproduct. Vooral in een kamer waar je graag warmte wenst uit te stralen geeft een gebreide sprei het nét even dat beetje extra. Dat maakt een grof gebreide sprei voor elke woonkamer een leuke toevoeging.


Deze luxe grof gebreide deken is ideaal voor gebruik als sprei voor banken, bedden en sofabedden. Het garen gebreid is een productlijn van Pom Pom op elke hoek, waardoor een levendige kleur en decoratief gevoel in elke ruimte. De stoere sprei Aristotle uit de Auping collectie maakt van je slaapkamer interieur een oase van rust.


Gebreide sprei

De Auping sprei is gebreid van 1 katoen met hexagon print in de kleuren grijs en blauw en een uni rand. Je kunt de sprei aan beide zijden gebruiken, waardoor de Auping Aristotle steeds een andere sfeer creëert in de slaapkamer. Bij ByPaulaRutgersDesign vindt u een zeer groot assortiment van spreien welke in verschillende maten, kleuren en materialen verkrijgbaar zijn.


Naast spreien bestaat het assortiment uit plaids en (wollen) dekens. Een plaid heeft in tegenstelling tot een sprei geen vulling en kan dus ook als deken voor bijvoorbeeld op de bank gebruikt worden. KAAT Amsterdam Metro Plaid Blauw is een prachtige gebreide plaid met een grafisch patroon en een uni rand. Metro heeft de kleuren donkerblauw en lichtblauw. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken als extra sprei voor over je bed.


Daar zijn plaids oorspronkelijk voor bedoel al is de functie in de loop der jaren wel uitgebreid. Want je kunt er natuurlijk nog veel meer mee! Ons assortiment bevat meerdere bedspreien, dekens en plaids met stuk voor stuk bijzondere dessins, gemaakt van de zachtste materialen.


Kies dit bedlinnen om je bed te verfraaien of haal het in huis voor extra warmte in de slaap- of woonkamer. Deze items zijn in zowel kindermaten als in de grootste lits-jumeaux maten verkrijgbaar. De maat van je sprei hangt af van de maat van je bed. Ga afhankelijk van de maat van je bed voor een eenpersoons, tweepersoons, lits-jumeaux of extra breed sprei.


Het is normaal dat een sprei breder en langer is dan je matras, zodat hij over je hele bed heen valt. Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Bekijk ons unieke assortiment spreien. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Een gebreide plaid ziet er extra knus uit en biedt voldoende warmte. Ga je voor een sfeervolle uni kleur of voor een dynamisch, kleurrijk dessin? Genoeg keus in ons assortiment! Met een gebreide plaid zit je er altijd warmpjes bij!


Gebreide sprei

Bovendien bieden wij gebreide plaids van diverse merken en gemaakt van onder andere katoen, polyester en acryl. Droom weg tussen met de mooiste Spreien en Plaids van Morpheus Beddengoed. Hier vind je gratis breipatronen voor dekens. Grof gebreide deken van 1 zachte merino wol. Kies je eigen patroon, kleur en afmeting.


De deken wordt met de hand naar jouw wens gemaakt. Wanneer je jouw bed te dominant aanwezig vindt in je slaapkamer, kun je er voor kiezen een mooie sprei over je bed heen te leggen. Hierdoor oogt het geheel meer neutraal. Kies een kleur en patroon dat bij jouw smaak past en je krijgt een heel andere uitstraling in je slaapkamer.


Heerlijk onder de wol kruipen van je eigen gebreide dekentje. Of lekker in de tuin of op het strand zitten met geliefde onder een dekentje. Of gewoon lekker op de bank onder een warme deken knuffelen.


Op deze pagina vind je de allerleukste patronen waarmee je een deken breien kunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts