vrijdag 19 oktober 2018

Dameshorloge guess collection

Grote collectie dames- en heren Gc horloges nu met korting. Levering uit voorraad en ruilen kan binnen dagen. Gratis verzekerde bezorging. Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50.


Vind nu jouw favoriete dameshorloge van topmerken.

Shop bij Wehkamp de leukste dameskleding én laat je inspireren door de nieuwe collectie. Retourneren is ook gratis. Op die manier wil het bekende merk een brede doelgroep bereiken en alleen hoogwaardige exemplaren op de markt zetten.


Sublieme GC horloges voor heren én dames. Guess horloges van Siebel Juweliers. De Swiss Made GC watches garanderen een perfecte tijdsweergave.


Een collectie die toch al niet uit onopvallende uurwerken bestaat. En wat dit dameshorloge ook is, onopvallend is het zeker niet. Het rosé goudkleurig horloge heeft een parelmoer kleurige wijzerplaat voorzien van een datum- en dagaanduiding.

De GC-missie is het produceren van ‘slimme luxe’: een kwaliteitshorloge met een modern ontwerp voor een betaalbare prijs voor dames en heren. Bekijk ons uitgebreide aanbod Collection. Snel thuisbezorgd en gratis retour! Bespaar tot wel via kiesproduct. Shop je favoriete merken op Stylight.


Bij de Bijenkorf ontdek je prachtige analoge GUESS horloges voor dames. De uurwerken schitteren je – letterlijk en figuurlijk – tegemoet, want vele GUESS horloges zijn voorzien van stralende strasstenen. Ga voor een tijdloos zilveren of gouden horloge of stap buiten je comfortzone met een roze of blauwe horlogeband. Het verhaal van Paul Marciano’s droom. Ook van binnen is de kwaliteit optimaal.


In ieder GUESS Collection horloge zit een Zwitsers uurwerk verstopt. Houd jij van luxe, dan houd je van GUESS Collection. Vandaag staat onder andere de GUESS Collection Diver Chic Ceramic dameshorloge in het middelpunt. Dit Gc dameshorloge is gemaakt van roestvrijstaal met een keramische ring en heeft een kastbreedte van mm (zonder de kroon meegemeten). De horlogeband is gemaakt van keramiek en heeft een vlinder sluiting.


Smart Luxury, Naizz Price! Rosegoud met een stijlvolle blauwe horlogeband. GUESS werd opgericht door de Marciano-broers en begon met het ontwerpen van spijkerbroeken.

Je kunt kiezen uit drie verschillende modellen. Op zoek is naar een stijlvol horloge? De veiling die u bekijkt is reeds afgelopen Toon huidige veilingen Markeer dit kavel als favoriet favoriet.


Wij betalen direct contant geld voor uw producten, zowel inkoop als inruil! Wisselend assortiment met scherpe prijzen! Rosé verguld stalen behuizing roze wijzerplaat. Waterdichtheidscertificaat meter.


Horlogekast: edelstalen kast, diameter mm, dikte mm, mineraalglas, lichtgevende wijzers Uurwerk: multifunctioneel quartz uurwerk met dag en datu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts