donderdag 11 oktober 2018

Metalen boekenstandaard

Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design. Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dit uithangbord met boekensteun is gemaakt van vlak metaal en heeft siliconen pootjes zodat hij niet weg kan glijden.


Plaats de boekenstandaard aan het einde van je boekenrij en ze blijven mooi op hun plek staan.

Verpakt in stijlvolle doos in een set van 2. Met deze metalen boekenstandaards blijven je boeken en tijdschriften altijd rechtop staan en heb je een beter overzicht over je collectie. Schep orde in jouw boekenrek. Gebruik de boekenhouders ook voor cd‘s en dvd‘s. De boeken steunen maken deel uit van een praktische set waardoor je boeken van kanten kunt opvangen.


Witte metalen boekenstandaard hoog het breedste punt leuk voor een kookboek of andere boek op te zetten bekijk ook mijn and. Nieuw Ophalen of Verzenden.

De kookboekenstandaard CASA van Blomus kan in drie verschillende standen worden neergezet. Luxe boekenstandaard van bamboe hout - Boekenhouder voor o. De Maul metalen boekensteunen zorgen ervoor dat uw boeken perfect rechtop blijven staan. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.


Opvouwbare metalen boekensteun met clip. Vergelijk Boekenstandaard Zwart Metaal online bij LionsHome. Deze laatste is een soort reuzenwasspel waardoor de bladeren bovenaan niet dichtplooien, of bruikbaar als lijnmarkeerder. De hoek kan gemakkelijk ingesteld worden, onderaan voorzien van antislipvoetjes.


Boeken hoeft u niet alleen voor het lezen te hebben. Ze staan ook heel mooi in een boekenkast of op een plank. U kunt ze dan netjes rechtop zetten, maar soms vallen. Info over boekenstandaard metaal.


Resultaten van zoekmachines! De verzendkosten zijn voor de koper.

Balvi boekensteun Le Chef zwart metaal. BTW per pak stuks € incl. BTW Klik voor meer informatie. Mooie metalen boekenstandaard. Leuk om weg te zetten in de keuken met een kookboek.


Of in de kast met je favoriete boek. Het materiaal van deze transparante boekenstandaard is 0mm gepolijst acrylaat. De acryl standaard heeft een luxueuze uitstraling en is bestemd voor etalage-, balie- en tafelpresentatie van uw brochures of boeken. Mustard Desktop Boekensteun Katana Set van Stuks Walk like a Ninja, talk like a ninja, why not read like. Sierlijk vormgegeven boekenstandaard.


Bovenop prijkt nog een klein vogeltje. Praktische boekenstandaard in vrolijke kleur Deze handige boekenstandaard is ideaal om in huis te hebben als je veel leest. Op zoek naar een passende boekensteun voor je kookboeken? Bestel online of kom naar één van onze winkels.


Kwantum, daar woon je beter van!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts