woensdag 24 oktober 2018

Showtec scanmaster

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Tips of opmerkingen over dit product. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


De mogelijkheden van deze scanmaster -versie worden wel heel uitgebreid.

Dankzij de schuimen voering zit de DMX controller stevig in de case. Zo voorkom je dat de controller schuift en blijft hij vrij van krassen en beschadigingen. De software is overzichtelijk en daardoor gemakkelijk te bedienen, zelfs voor startende lichtvrouwen of -mannen. Middels een 3D-render functie is het mogelijk van te voren het effect van uw lichtshow te bekijken.


Deze DMX controller heeft fixture buttons. Onder elke button kunnen n of meerdere lichteffecten met in totaal maximaal DMX kanalen geplaatst worden. De lichteffecten kunnen eenvoudig worden bediend met behulp van de acht faders.


Uit assortiment, dit product is niet meer te bestellen.

If you are looking for someone to simply assist with your business design or need a company to completely renovate or build a venue, we can tailor a solution specifically to your needs. Op zoek naar Showtec Lights? Ontdek Showtec lichtapparatuur op Highlite.


DJ benodigdheden Bestel o. Op de controller zijn 2programmeerbare scenes beschikbaar, die klaar zijn om te worden afgespeeld via banken met scenes en complete chase programma’s. Hierdoor is de DMX controller geschikt voor het creëren van een uitgebreide lichtshow. Met de joystick controller bedien je handmatig de spiegels van de scanners. Scanmaster Scanner pdf manual download. Steuer bis zu Scanner oder Moving Heads mit bis zu Kanälen pro Gerät.


Wilt u op een goedkope manier maar toch professioneel uw licht besturen? Deze lichtcontroller kan tot scanners of moving-heads aansturen met een maximum. Let op: De USB poort werk alleen met een speciale te verkrijgen Showtec USB-stick. Standaard jaar garantie op al onze producten en de beste prijs garantie.


Deze lichtsturing kan twaalf scanners met een maximum van zestien DMX adressen per scanner besturen, ook kunt u door middel van zijn joystick de spiegels van uw scanners besturen. Het kan scanners bedienen, met een maximum van DMX-adressen per scanner. GRATIS verzending vanaf en snelle levering!


De scanmaster is al jaren mateloos populair, maar Showtec heeft besloten ook een versie uit te brengen die net iets andere mogelijkheden biedt, waaronder de optie om.

ShowTec LED Operator DMX sturing voor fixtures (led parren e.d.) € 850. Nieuwe en tweedehands muziekinstrumenten vind je op Marktplaats. Ook klavecimbels, xylofoon en platenspelers worden aangeboden en gezocht. Muziek en Instrumenten kopen of verkopen doe je via Marktplaats.


Deze lichttafel beschikt over fixtures met elk kanalen, dat zijn maar liefst 1DMX kanalen! Dit product is met gemiddeld 4. Er is nog geen schriftelijk rapport opgegeven. Beoordelingen zijn zonder tekst opgegeven of in een ander. Info over showtec scanmaster.


Resultaten van zoekmachines! Showtec Showmaster MKII Light Control De Showmaster MKII kan kanelen, of via twee banken met elk faders of via een bank met faders besturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts