donderdag 18 oktober 2018

Blocout rolgordijn

Blocout rolgordijn

Vraag een gratis monster aan. Allemaal voor nog beter resultaat. Uiteraard zonder extra kosten. Goedkoper Dan In De Winkel. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.


Bezorging waar en wanneer je wilt. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels. A) Op de muur U kunt uw BlocOut rolgordijn op de muur voor het raam monteren. Dit is handig indien het raam niet diep genoeg is voor montage in het kozijn, maar het is ook geschikt als een raam naar binnen toe opent of als het rolgordijn niet omhoog en naar beneden kan, omdat een hendel van het raam in de weg zit.


Het grotere alternatief voor ons BlocOutrolgordijn. Rolgordijn met cassette en zijgeleiding voor grote ramen. Maten tot x meter. Binnenkort in het Nederlands. Volledig verduisterend van top kwaliteit.


Blocout rolgordijn

Top klantenservice jaar garantie. Handig als je nog even na wilt denken voordat je koopt! Al onze producten worden op maat gemaakt.


Zo hoeft u niet zelf te knippen of zagen en ziet uw rolgordijn er perfect uit. De materialen zijn van hoge kwaliteit en uw rolgordijn wordt met zorg in elkaar gezet. Bloc garandeert u een kwalitatief hoogstaand rolgordijn , op maat voor u gemaakt voor een uiterst concurrerende prijs. Het gepatenteerde EasyFit systeem maakt installatie kinderlijk eenvoudig. Het BlocOut systeem kan volledig verduisteren en isoleert.


Het gordijn kan tot besparen op uw energierekening. Snel geleverd U kunt uw op maat gemaakte dakraam- rolgordijn al binnen werkdagen tegemoet zien. De componenten komen van leveranciers uit de buurt van de fabriek, niet van de andere kant van de wereld. Kies uit 9producten vanaf € 100.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De BlocOutis het BlocOut rolgordijn voor grotere ramen. Voor grotere maten kunt u met deze BlocOuttoch volledige verduistering en uitzonderlijke isolatie bereiken. Bovendien is het zeer eenvoudig te installeren.


Blocout rolgordijn

In deze video ziet u de volledige. Dankzij de innovatieve zijrails en de rubberen strip verduistert dit rolgordijn volledig. Omdat het BlocOut rolgordijn uw raam volledig omsluit, levert het een bewezen energiebesparing tot op! De installatie van het BlocOut dakraamgordijn is zeer eenvoudig. Montage video: Dakraam rolgordijn - Duration: 2:14.


Omdat er bij het BlocOut systeem geen koordjes gebruikt worden, is het volledig kindvriendelijk en in overeenstemming met de recente Europese wetgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts