dinsdag 30 oktober 2018

Hoofdkussen kapok

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Kapok Kussens bij Lusanna. Beste prijs en service garantie. Al vele jaren een liefhebber van kapok als vulling voor mijn hoofdkussen.


Lekker stevig op te kloppen en toch heerlijk zacht.

Neemt goed vocht op en wordt niet klam. Het kapok kussen is gewoon online beschikbaar, wij maken het graag eenvoudig om een dergelijk hoofdkussen te kopen. Je hoeft er slechts een kussenhoes omheen te doen. Naast kapok hoofdkussens kunt u bij Textielhuis ook terecht voor andere hoofdkussens , zoals donzen hoofdkussens of voor een wollen hoofdkussen. Zowel dons als wol is geschikt om het hele jaar door te gebruiken, terwijl kapok ideaal is voor warme maanden.


Hierdoor kunt u voor elk seizoen een passend kussen vinden. Slaap je graag op een stevig kussen met de juiste ondersteuning voor je nek en schouders en heb je het eerder warm dan koud in bed? Dit hoofkussen is gevuld met originele gekaarde Java kapok voor een natuurlijk slaapcomfort.


Hoofdkussen gevuld met kapok.

Het kussen heeft een hoog vochtregulerend vermogen, ventileert goed en is veerkrachtig. Wanneer u kiest voor een hoofdkussen met kapok gevul dan kiest u een kussen dat gevuld is met heerlijk zacht plantendons uit de kapoknoot. De vulling van kapok hoofdkussens is gemaakt van 1 natuurlijke materialen. Door een natuurlijk waslaagje heeft huisstofmijt geen kans.


Ideaal dus voor mensen met een allergie. Het hoofdkussen is vervaardigd van 1 kapok en daardoor extra stevig en van goede kwaliteit. Dit hoofdkussen is gevuld met 9gram 1 kapok , een puur natuurlijk product.


Met een Auping Kussen Kies jij Voor Slaapcomfort op het Hoogste Niveau. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Gratis verzending en 24u levering! De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Onze ervaringen met dit hoofdkussen zijn. Lekker je hoofd er even in nestelen en dan heerlijk slapen. Als je een kapok hoofdkussen hebt, dan zal je kussen in de regel het minst lang mee gaan.


Het goede nieuws is dat je een kapok kussen makkelijk bij kan vullen. Dat betekent dat je niet iedere keer een nieuw kussen hoeft te kopen. Over het algemeen moet je een kapok kussen eens in de anderhalf tot twee jaar bijvullen.


Daarbij is kapok ook goed ventilerend en sneldrogen waardoor je kunt genieten van een optimaal en droog slaapcomfort. Met een kapok kussen kies je voor een hoofdkussen dat is gemaakt van 1 natuurlijke materialen.

Een kapok hoofdkussen is een volledig natuurlijk product en gemaakt met stevig vulmateriaal. Het materiaal kapok biedt je dan ook ongekend veel voordelen. Zo kent een kapok hoofdkussen een goede vochtopname, heeft het een super goed ventilerend vermogen en biedt het je ondanks een goede stevigheid ook heel veel veerkracht.


Comfortabel slapen is hét geheim om overdag goed te kunnen functioneren. We geloven daarom in de kracht van slaap. En als je hoofd en nek goed worden ondersteund door een kussen, slaap je nog beter.


Maar iedereen slaapt anders. Ben je een rugslaper, een dwarsligger of iets daartussenin?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts