dinsdag 30 oktober 2018

Brandvertragend hout

Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Over Ons Pagina - Kozijnshop. Binnen werkdagen geleverd! Veteka FireProtect, hét brandvertragend hout voor binnen en buiten.


Brandvertragend hout

Hout brandvertragend impregneren, wat zijn de opties? Daarom zijn er ook veel verschillende normen op hout van toepassing en zijn er verschillende methodes om hout brandvertragend te impregneren. Desgewenst passen wij de verf ook toe bij u op locatie of in onze werkplaats. U kunt ons altijd bellen voor informatie of advies.


Hout , pleisterwerk of een andere ondergrond brandwerend of brandvertragend maken? Met onze unieke verf bieden wij voor bijna iedere ondergrond of brandeis een gecertificeerde oplossing. Hiermee kunnen de hoogst haalbare normen worden gehaald.


Brandvertragend hout

Brandvertragend impregneermiddel. Dit geeft u tijd om te vluchten en de brandweer de mogelijkheid om meer van het pand te blussen en te redden bij brand. Dit artikel biedt inzicht in brandvertragend impregneren van hout en plaatmateriaal en de bijbehorende regels en normen. De informatie komt uit het boekje Essentiële bouwkundige Controlepunten van BBN. Hout kan brandvertragend worden geïmpregneerd of worden afgewerkt met brandvertragende coating.


De coating zal het onderliggende hout langer beschermen tegen inbranding. Ook is het mogelijk om het hout zo te bewerken dat het hout moeilijker brandbaar is. Een brandwerende coating voor hout kan niet voorkomen dat hout vlam vat. Wel kan het inbranding vertragen.


Brandvertragend hout

Wij hebben nu een lijn brandvertragers ontwikkelt die je als particulier of als bedrijf zelf kunt gebruiken om daarmee jouw materialen brandvertragend te maken. Muren en plafonds die met hout worden afgewerkt, zijn een aantrekkelijke designoptie voor de architect en principaal. De Rudolf-Hensel brandvertragende coating laat het hout zien en draagt bovendien bij aan de brandveiligheid. Hoewel hout brandt, is het in constructieve zin stabieler dan staal.


Finivlam H is een brandvertragend impregneermiddel toepasbaar op onbehandeld hout , riet, karton, kunst bloemen en natuurlijke en synthetische decoratiestoffen voor binnen. Productgarantie van jaar. Novatherm 2FR is een brandvertragende houtcoating welke onder invloed van warmte een intumescerende werking heeft.


De verf is standaard beschikbaar in transparant en wit. Tegen een meerprijs zijn kleuren beschikbaar. MDF, OSB, Triplex en multiplex. Bij brand zwelt de coating op tot een beschermende schuimlaag die het hout compleet beschermd. Naast dat het in veel gevallen verplicht is om met hout te werken dat brandvertragend geïmpregneerd is, is het vooral verstandig.


Iedereen heeft wel een beeld bij de gevolgen bran deze kunnen rampzalig zijn. Wanneer hout brandvertragend geïmpregneerd is bereidt het vuur zich minder snel uit, hierdoor worden rampen voorkomen. Bij ‘ brandvertragend ’ wordt gekeken naar het brandgedrag van een bepaald materiaal: het materiaal wordt bijvoorbeeld in een zogenaamde hoekopstelling tot ontbranding gebracht en onderzocht op onder andere vlamverspreiding, druppelvorming en rookontwikkeling. Inclusief certificaat van behandeling. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.


Het zal je niet verbazen dat we bij brandwerendimpregneren. Omdat wij de hele dag materialen brandvertragend maken of klanten leren hoe ze dat moeten doen hebben wij veel kennis en ervaring in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts