donderdag 18 oktober 2018

Silvana molton kussensloop

Silvana molton kussensloop

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Ontwerp uw huis met bijpassende Kussensloop. Ontdek ons unieke assortiment moltons. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Maak van jouw huis jouw thuis. Bovendien is de sloop behandeld met Sanitized hetgeen beschermt tegen huisstofmijt. Deze slopen zijn geschikt voor alle hoofdkussens met schoudercontour.


Ook is de katoenen molton kussensloop sterk vochtabsorberend en beschermt het je kussen tegen vuil. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Silvana - molton - kussensloop 60x70cm - Wit. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.


Silvana molton kussensloop

De kussensloop is voorzien van ondersteuningshoeken en schoudercontour voor een optimaal slaapcomfort. Anti-allergische molton kussensloop. Deze kussensloop is comfortabel zacht, vochtregulerend en de tijk is behandeld met Aegis Passerelle tegen huisstofmijt. Deze sloop verlengt de levensduur van uw hoofdkussen en is voorzien van een ritssluiting.


Katoenen geruwde katoen met hoge hoeken en elastiek rondom. Zeer zware kwaliteit voor goede vochtopname. Beschermd uw matras tegen vocht. Hij is anti-allergisch behandeld dus uitstekend voor degene die allergische reacties hebben. Deze molton is alleen geschikt voor alle hoofdkussens met schoudercontour.


De molton kan is de wasmachine gewassen worden. De tijk is behandeld met Aegis tegen huisstofmijt (anti-allergisch). Kijk voor de complete collectie hoofdkussens in onze webshop.


Veilig en snel online bestellen met iDEAL. Voorzien van ondersteuningshoeken en schoudercontour. Comfortabel zacht en vocht regulerend. Molton is wasbaar op graden. We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies.


Silvana molton kussensloop

Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o. Daarnaast past deze molton ondersloop ook om de meeste gangbare puntkussens. Deze hoes is gemaakt van 1 katoen,vochtregulerend en wasbaar op graden. Bonnanotte Kussenbeschermers Waterdicht 2x 60x70. Let op: deze molton is niet geschikt voor hoofdkussens met schoudercontour. Voor 17:bestel morgen in huis.


Vooral voor mensen met een voorkeur voor een veerkrachtige ondersteuning en voor gebruik op een steviger slaapsysteem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts